SEBAMED Krém na opruzeniny, 100 ml

SEBAMED Krém na opruzeniny, 100 ml

SEBAMED Krém na opruzeniny, 100 ml

Dětský krém na opruzeniny je vhodný pro pokožku pod plenami. Chrání před vznikem opruzenin. Díky své hodnotě pH 5,5 podporuje vývoj a obnovu přirozeného ochranného pláště.

Celý popis
- +

SEBAMED Krém na opruzeniny, 100 ml

SEBAMED Dětský krém na opruzeniny 100 ml

Dětský krém na opruzeniny je vhodný pro pokožku pod plenami. Chrání před vznikem opruzenin. Díky své hodnotě pH 5,5 podporuje vývoj a obnovu přirozeného ochranného pláště. Krém přináší rychlé zklidnění plenkové dermatitidy, chrání před agresivními látkami, které mohou způsobit podráždění. Upevňuje odolnost citlivé dětské pokožky a poskytuje účinnou úlevu

Součástí složení je titanium dioxid vytvářející ochrannou bariéru proti vlivům agresivních exkrementů, které mohou způsobovat zanícení. Extrakt z heřmánku zklidňuje a působí protizánětlivě

Neobsahuje formaldehyd, nitrosamin a dioxin

Výhody produktu

  • chrání pokožku před podrážděním vlivem působení exkrementů
  • pH 5,5 přispívá k rozvoji přirozeného ochranného pláště pokožky
  • zlepšuje odolnost dětské pokožky
  • vhodný i pro nejmenší miminka
  • s certifikací ECARF – produkt vhodný i pro alergiky

Aktivní složky

titanium dioxid – vytváří ochrannou bariéru před působením agresivních účinků exkrementů
extrakt z heřmánku – zklidňuje

Složení produktu

Aqua, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Polyglyceryl-2-Sesquiisostearate, Cera Alba, Panthenol, Sorbitol, Squalane, Titanium Dioxide, Dimethicone, Triticum Vulgare Extract, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Allantoin, Sodium Lactate, Cera Microcristallina, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Citrate, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sorbic Acid

Receptury všech produktů sebamed jsou pravidelně upravovány na základě nejnovějších vědeckých poznatků. Uvedené složení odpovídá současnému stavu výroby a může se lišit od složení uvedeném na obalu.

Doporučené použití

Používejte na celou oblast intimních míst a zadečku po koupeli a každé výměně plenek.

Množství v balení

Balení obsahuje 100ml

SEBAMED Krém na opruzeniny, 100 ml
SEBAMED Krém na opruzeniny, 100 ml
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Zuzana, Praha 10 Velmi vstřícný přístup. Za zboží, které již nebylo v požadovaném množství k dispozici mi nabídli alternativu. Vše jsme vyřídili po telefonu. Objednávka byla vyřízena během pár hodin.
Pavlína, Kamenné Žehrovic Krásný osobni pristup, moc děkuji Rychle dodání Zakoupené hracky TOP kvalita
Karel, Slaný Srozumitelné stránky a veškeré informace

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.