Jack N´Jill Šampon a sprchový gel

Jack N´Jill Šampon a sprchový gel

Jack N´Jill Šampon a sprchový gel

Šampon a sprchový gel Jack N´Jill. Je luxusní, jemný, pečující a nádherně voní.

Celý popis
- +

Jack N´Jill Šampon a sprchový gel

NATURAL BATHTIME

„NA STŘAPATÉ JEMNÉ VLÁSKY
MÁME ŠAMPON PLNÝ LÁSKY.”

Představujeme náš dokonalý šampon sprchový gel v jednom.
Je luxusní, jemný, pečující a nádherně voní.

Přirozeně umývá vlasy a tělo a hydratuje pokožku do hloubky. Díky vyvážené směsi kokosu, květů ylang-ylang a mexického pomerančovníku vytváří dokonalý aromaterapeutický zážitek z každého mytí.

  • nedráždí oči
  • hypoalergenní     
  • dermatologicky testováno        
  • vegan
  • obal z recyklovaných materiálů
  • bez parabenů, sulfátů, palmového oleje, syntetických vůní a barviv 

S dvojitým účinkem, obsahuje přírodní extrakty a hydratační složky, které zaručí čistotu od hlavy po paty. Je vhodný jako sprchový gel i šampon na vlasy. Tvoří skvělý pár s přírodním kondicionérem Jack N´Jill, aby vlasy zůstaly vyživené a přirozeně nádherně voňavé. 

Dermatologicky testovaný a vyrobený tak, aby byl jemný a bezpečný pro celou rodinu. Náš recept spojuje extrakt ze semen quinoa, extrakt z kůry mydlokoru tupolistého a provitamin B5 pro hydrataci a výživu pokožky. 

Přírodní výtažky, jako je mýdlová kůra a mexický pomerančovník, poskytují hloubkové čištění bez nadměrného vysušování a quinoa a pantenol podporují zdravý růst vlasů a obohacují folikuly o základní vitamíny a aminokyseliny. Glycerin a esenciální oleje do hloubky hydratují pokožku, aby byla udržovaná na dotek, jemná a hladká. Jemné složení je ideální i pro citlivou pokožku.

 SLOŽENÍ: Ingredients: Water (Aqua), Decyl Glucoside, Lauryl Glucoside, Glycerin, Sodium Citrate, Gluconolactone, Xanthan Gum, Quillaja Saponaria Bark Extract, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil**, Maclura cochinchinensis Leaf Extract, Cananga Odorata Flower Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil**, Cymbopogon Martini Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Panthenol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Benzyl Benzoate*. *Naturally occurring in the Essential Oils, **Certified Organic Ingredients.
 
VYROBENO: Austrálie
BALENÍ: 300ml
Jack N´Jill Šampon a sprchový gel
Jack N´Jill Šampon a sprchový gel
Jack N´Jill Šampon a sprchový gel
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Milan, Pardubice Výborná dostupnost Velký výběr Milí personál Rychlost dodání Přehlednost internetových stránek
Lucie, Lužec Nad Vltavou Skvělá komunikace chybějící zboží bylo nahrazeno adekvátní alternativou zboží přišlo dobře zabalené, neponičené
Iveta, Žatec Je to skvělý obchod Dokážou potesit

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.