Regál Kinderkraft Racoon

Regál Kinderkraft Racoon

Regál Kinderkraft Racoon

Regál Kinderkraft Racoon

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Regál Kinderkraft Racoon

Kinderkraft Racoon je jedinečný kus nábytku, který vám pomůže udržet pokoj vašeho batole v pořádku. Racoon se skládá z robustní základny, kterou lze připevnit ke zdi. Díky tomu je knihovna stabilní a bezpečná pro každé dítě. Zásuvky a nádoby na materiál obsažené v sadě jsou ideálním místem pro uložení hraček, knih, pastelek a dalších divů, na které bude batole samo dosahovat. Boční stěna je zdobena půvabným vzorem, který dodává nábytku jedinečný charakter. Bezpečnostní Knihovna Kinderkraft Racoon se skládá z roztažitelného dřevěného podstavce. Podstavec je přišroubován ke stěně, díky čemuž není nábytek neotřesitelný, a co víc - produkt splňuje bezpečnostní požadavky definované normou EN 14749: 2016.

Funkčnost

Nábytek je mimořádně prostorný a funkční. Jeho design byl vytvořen tak, aby batole mohlo samostatně sáhnout po věcech, které ho zajímají. Navíc malé rozměry knihovny umožňují umístit ji do místnosti s malým prostorem. Nádoby obsažené v sadě jsou mimořádně prostorné, budou obsahovat hračky, oblečení, knihy a další doplňky. Sbalitelné boxy V horní části stojanu jsou měkké police ve formě kapes. Nábytek je vybaven nádobami umístěnými dole, které lze vyjmout z police a přemístit do jiné místnosti. Díky takové prostorné knihovně bude mít každá věc patřící dítěti konečně své místo. Unikátní design Racoon má prvek, který osloví každé dítě - obraz přátelského mývala umožňuje, aby nábytek dokonale zapadl do jakéhokoli uspořádání dětského pokoje a ladil s ložnicí rodičů. Obsahuje: Dřevěný podstavec; sada kontejnerů; komponenty pro montáž.

Technické parametry

Hmotnost: 12,1 kg Rozměry (D x Š x V): 34 x 80 x 100 cm

Regál Kinderkraft Racoon
Regál Kinderkraft Racoon
Regál Kinderkraft Racoon
Regál Kinderkraft Racoon
Regál Kinderkraft Racoon
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Veronika, Lazne Bohdanec Rychlost doručení Perfektní komunikace Dáreček k nákupu Doporučuji všem
Jozef, Svätÿ Jur Dobre ceny. Rýchla kominikacia Prehľadnosť web stránky
Michaela, Karlovy Vary Skvělá komunikace Žádná

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.