Ergobaby ŠÁTEK/Aura Wrap - Twinkle Silver

Ergobaby ŠÁTEK/Aura Wrap - Twinkle Silver

Ergobaby ŠÁTEK/Aura Wrap - Twinkle Silver

Ergobaby ŠÁTEK/Aura Wrap - Twinkle Silver

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Ergobaby ŠÁTEK/Aura Wrap - Twinkle Silver

ERGOBABY | AURA WRAP/Šátek na nošení - TWINKLE SILVER OVINUTÍ V OKAMŽIKU Náš dětský šátek Ergobaby Aura je vyroben z lehké, měkké, a přesto podpůrné látky. Šátkování pro vás bude hračka. Miminka chtějí být v blízkosti srdce svých maminek a tatínků, cítit jejich vůni, slyšet jejich hlas a cítit důvěru a vzájemnou blízkost. Šátek Ergobaby Aura je jednoduchý a ideální i pro začátečníky. Ultra prodyšná měkká viskóza zajišťuje hlavní nepostradatelný kontakt mezi rodičem a dítětem v průběhu prvních dní a měsíců. To všechno činí děti šťastnými a spokojenými v jejich novém světě. Šátek se hodí na jakýkoliv tvar těla a je vhodná pro všechny rodiče. Je ideálním společníkem pro každodenní dobrodružství. Vlastnosti: • Jednoduchý na vázání díky kontrastnímu lemu z vnitřní strany šátku. • Lehký a prodyšný. • Jemný k dětské pokožce. • Podpora pro dítě. • Vhodný pro děti od 3,6 – 13,6 kg. • Jedna velikost pro všechny postavy. • Univerzální velikost 490x53,4 cm. • Vyrobeno: 100 % viskóza z eukalyptu a akácie. • Integrovaná kapsa pro snadné uložení a přenášení šátku. • Lze prát v pračce: perte na šetrný cyklus s jemným pracím prostředkem šetrným k barvám do 30°. Sušte na vzduchu. Wrap Ergobaby Aura byl uznán Mezinárodním institutem proti dysplazii kyčelního kloubu jako produkt pro „zdravé kyčle“.

Ergobaby ŠÁTEK/Aura Wrap - Twinkle Silver
Ergobaby ŠÁTEK/Aura Wrap - Twinkle Silver
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Petr, Kobylí Široký sortiment zboží Prozákaznický servis Rychlost dodání
Pavlína, Kamenné Žehrovic Krásný osobni pristup, moc děkuji Rychle dodání Zakoupené hracky TOP kvalita
Šárka, Hustopeče Rychlé dodání, dobrá komunikace a malý dáreček, jako omluva, při nedodaní výrobku, který nebyl skladem, moc potěšil.

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.