S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Kočárek CYBEX Mios Chrome Black Seat Pack PLUS 2021 včetně korby

Kočárek CYBEX Mios Chrome Black Seat Pack PLUS 2021 včetně korby

Kočárek CYBEX Mios Chrome Black Seat Pack PLUS 2021 včetně korby

Kočárek CYBEX Mios Chrome Black Seat Pack PLUS 2021 včetně korby

Celý popis
PRODEJ JIŽ SKONČIL

Kočárek CYBEX Mios Chrome Black Seat Pack PLUS 2021 včetně korby

MIOS

Nový MIOS je milníkem v oblasti kompaktnosti, flexibility a designového ztvárnění - elegantní a praktický společník do moderní rodiny. Jeho pevná konstrukce a nízká hmotnost podporují aktivní a dobrodružný životní styl. MIOS byl navržen tak, aby snadno a hbitě překonal všechny překážky, které číhají v mětské džungli.

Stejně jako kočárek PRIAM, i MIOS je díky svému elegantnímu vzhledu prostředkem pro vyjádření vkusu rodičů. Díky čistým a hladkým liniím a kvalitním materiálům působí design kočárku MIOS skutečně výjimečně. Rám kočárku vytváří dojem neobyčejné lehkosti a jeho retro-moderní vzhled doplňuje kvalitní, prodyšná síťovina, která dítěti zajišťuje vyvážené prostředí pro jízdu. Revoluční 4 v 1 cestovní systém umožňuje různé možnosti použití jednoho podvozku. S pohodlnými korbičkami LITE Cot nebo LUX Carry Cot se MIOS promění na luxusní postýlku na kolech. Po připojení jedné z vítězných autosedaček CYBEX vznikne agilní, mobilní podpora. Později slouží MIOS jako bezpečný a pohodlný cestovní společník, ve kterém mohou starší děti sedět po či proti směru jízdy.

4 V 1 CESTOVNÍ SYSTÉM

MIOS je dokonale přizpůsobený čelit výzvám aktivního, moderního života a nabízí široký rozsah individuálního přizpůsobení. Jeho 4 v 1 cestovní systém lze přizpůsobit dle potřeb rodičů prostřednictvím jednoho podvozku. MIOS lze používat společně s novými korbičkami LUX Carry Cot nebo LITE Cot s extra měkkými matracemi z paměťové pěny. Starším dětem poslouží kompaktní a lehký kočárek s prodyšnou sportovní nástavbou, kterou lze otočit do pozice po, či proti směru jízdy (Seat Pack pro rám sportovní nástavby LUX Seat je dostupný samostatně v několika barvách). V rámci cestovního systému je dále možné kočárek používat v kombinaci s jednou z vítězných autosedaček CYBEX nebo gb.

MALÝ ZÁZRAK
MIOS je ztělesněním lehké městské mobility. Váha kolem 9 kg a šířka pouhých 50 cm dělá z kočárku MIOS dokonalého společníka pro rodiče ve městě. Jeho kompaktní design doplňují důmyslné funkce a maximální pohodlí.

PRODYŠNÉ (MIOS Seat Pack dostupný samostatně)
Prodyšná síťovaná látka sezení kočárku napomáhá snižovat zahřívání dítěte a je ideální do teplých oblastí nebo během horkých letních měsíců.

SKLÁDÁNÍ JEDNOU RUKOU
Inovativní skládací mechanismus umožňuje během pár sekund složit kočárek MIOS pouze jednou rukou do kompaktního, samostatně stojícího balíku.

OTOČNÁ SPORTOVNÍ NÁSTAVBA
Novou otočnou sportovní nástavbu lze snadno a rychle otočit do požadované pozice po či proti směru jízdy.

POLOHOVÁNÍ JEDNOU RUKOU
Opěrku zad kočárku MIOS lze jednou rukou nastavit do jedné ze čtyř různých poloh. Opěrka nohou je nastavitelná do tří poloh.

ODPRUŽENÍ VŠECH KOL
Nové odpružení všech kol kočárku MIOS zajišťuje hladkou, klidnou a pohodlnou jízdu pro rodiče i dítě.

Vlastnosti:
- elegantní vzhled a důmyslná funkčnost
- 4 v 1 cestovní systém
- kompaktní rozměry
- skládání jednou rukou
- otočná sportovní nástavba
- polohování jednou rukou
- odpružení všech kol

Podrobnosti:
- obsah balení - podvozek MIOS (vč. nákupního košíku), rám sportovní nástavby MIOS LUX Seat (MIOS Seat Pack je dostupný samostatně), adaptéry pro autosedačky, pláštěnka
- váha: 9,9 kg
- rozměry složeného kočárku: 750 x 500 x 330 mm (d x š x v)

MIOS SEAT PACK

Přizpůsobte si kočárek MIOS dle vašeho vkusu. Kombinací podvozku s jedním z širokého výběru potahů MIOS Seat Pack vytvoříte kočárek přesně podle vašich představ.

Vlastnosti:
- Roztahovací XXL sluneční stříška: 
S okénkem a UPF50+ ochranou před sluncem.
Síťovaná opěrka zad: Pro ideální cirkulaci vzduchu během horkých dní.
Pohodlná vnitřní vložka: Pohodlí za teplých i chladných dní.
Polstrované pásy: Pro dodatečné pohodlí.
- Široký výběr barev dle kolekce


Základní informace:
- rozměry ve složeném stavu: D 750 mm / Š 500 mm / V 330 mm
- rozměry v kompaktním složeném stavu (bez sport. sezení a kol): D 650 mm / Š 500 mm / V 290 mm
- váha: 9,9 kg
- obsah balení - MIOS Seat Pack (vč. stříšky, polstrování pásů, vnitřní vložky a potahu opěrky nohou)

Vysoce praktický pro vás a dokonale pohodlný pro vaše dítě. MIOS je stylovým, kompaktním kočárkem, který je stvořený pro váš moderní životní styl ve městě. Chcete vystoupit z davu? MIOS vám poskytuje široký výběr barevných možností pro přizpůsobení kočárku dle vašeho vkusu. Součástí tohoto výběru jsou i exkluzivní módní kolekce s prémiovými vzory, speciálními edicemi barev a unikátním designem. Zatímco 4 v 1 cestovní systém rodičům nabízí všechny cestovní možnosti dle potřeb jejich dítěte, lehký podvozek a kompaktní rozměry kočárku jim umožňují bez obav navštívit jejich oblíbená místa ve městě - elegantní a snadné ovládání i v těch nejúžších ulicích města. Kromě prodyšných síťovaných látek, které dítěti zajišťují pohodlí a příjemnou teplotu během jízdu, je kočárek vybavený také promyšlenými prvky, jenž zajišťují extra hladké svezení na jakémkoliv povrchu. Inovativní design a možnosti přizpůsobení dělají z kočárku MIOS dokonalé ztělesnění rovnováhy mezi formou a funkcí, která se snadno zapojí do vašeho života a poskytne vám i vašemu dítěti dokonalou jízdu.

Hlavní vlastnosti:
- MIOS je skvěle poskládaný systém, který vám nabízí několik možností přizpůsobení: korbička MIOS Lux Carry Cot s obzvláště měkkou, pěnovou matrací, flexibilní a pohodlná Lite Cot, kterou lze nasadit přímo na sportovní sezení kočárku, inovativní a prodyšná sportovní nástavba Lux Seat, kterou lze používat v pozici po či proti směru jízdy nebo jako cestovní systém s jednou z našich vítězných dětských autosedaček CYBEX a gb.
- Jízda podle vašeho vkusu! Jedinečné vlastnosti kočárku MIOS vám dávají možnost výběru mezi různými podvozky a barvami potahů. Kromě standardní kolekce si můžete zvolit také exkluzivní módní kolekce s prémiovými vzory, ve speciálních barevných edicích s jedinečným designem.
- S šířkou pouhých 50 cm je MIOS dokonalým společníkem do víru velkoměsta. Ať už se jedná o vstup do metra nebo o útulný butik, díky svým úsporným rozměrům si MIOS elegantně poradí i s těmi nejúžšími ulicemi ve městě.

Další vlastnosti:
- Udržte dítě v chladu i během těch nejteplejších dnů. Kočárek MIOS se pyšní inovativní síťovanou látkou v opěrce zad a nohou, která dokonale ladí s celkovým vzhledem kočárku a zároveň pro dítě poskytuje nezbytnou cirkulaci vzduchu. Díky prodyšným vlastnostem látky bude vaše dítě vždy v chladu a pohodlí. Během chladnějších dnů lze do kočárku vložit polstrovanou komfortní vložku.
- MIOS zachycuje esenci bezstarostného životního stylu ve městě. S váhou pouze 9,9 kg a šířkou jen 50 cm je ideálním společníkem pro rodiče na cestách. Jeho kompaktní design doplňuje důmyslná funkčnost a maximální pohodlí. Ať už se jedná o vstup do metra nebo o útulný butik, díky svým úsporným rozměrům a předním otočným kolům si MIOS elegantně poradí i s těmi nejúžšími ulicemi ve městě.
- Sportovní sezení kočárku MIOS lze používat v pozici po či proti směru jízdy a díky "paměťovým tlačítkům" zabere její otočení pouze pár sekund.

MIOS LUX CARRY COT

- od narození do 9 kg (cca 6 měsíců)

Základní informace:
- vnější rozměry: D 830 mm / Š 410 mm / V 580 mm (vč. stříšky)
- vnitřní rozměry: D 695 mm / Š 295 mm / V 170 mm
- váha: 4,2 kg

Život je o cestě, ne o cíli...a s korbičkou LUX Carry Cot bude vaše dítě cestovat v luxusním pohodlí! Vyrobena z vysoce kvalitních materiálů a navržena pro dokonalou funkčnost, korbička LUX Carry Cot se pyšní dostatkem prostoru pro hraní, je vybavena měkkou pěnovou matrací a její interiér je ze 100% bavlny, díky čemuž je každodenní spánek naprostým potěšením. Pro rodiče na cestách je integrované madlo na nošení umístěné v těžišti korbičky a lze ji tak bez problému přenášet, aniž byste vaše dítě vyrušili ze spánku. Aby dítěti v korbičce nebylo příliš horko, je vybavená panoramatickým a střešním okénkem, která umožňují chladnému vánku ovívat jemně vaše dítě, ať už jste zrovna vyrazili na procházku v parku nebo na výpravu do velkoměsta.

Podrobnosti:
- Užít si chládek a výhled! Panoramatické a střešní okénko korbičky LUX Carry Cot udržují vaše dítě vždy v chladu a síťovaný materiál zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu.
- Pro vyšší úroveň pohodlí na cestách je Lux Carry Cot vybavená ultra měkkou matrací z vysoce kvalitních materiálů. Tato prémiová matrace udělá z každodenního spánku naprosté potěšení.
- Vnitřek korbičky je vyroben z vysoce kvalitních materiálů se 100% bavlnou, ve které se vaše dítě bude cítit doslova jako v bavlnce.
- Integrované madlo ve stříšce korbičky vám usnadňuje váš každodenní život. Díky svému promyšlenému umístění do stříšky lze korbičku bez problémů přenášet, aniž byste vyrušili klidný spánek vašeho dítěte uvnitř.

Kočárek CYBEX Mios Chrome Black Seat Pack PLUS 2021 včetně korby
Kočárek CYBEX Mios Chrome Black Seat Pack PLUS 2021 včetně korby
Kočárek CYBEX Mios Chrome Black Seat Pack PLUS 2021 včetně korby
Kočárek CYBEX Mios Chrome Black Seat Pack PLUS 2021 včetně korby
Kočárek CYBEX Mios Chrome Black Seat Pack PLUS 2021 včetně korby
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Michaela, Rousínov Špatně jsem objednala a obchod nad tím nemavnul rukou, ale osobně mne na to upozornili.
Alena, Pardubice Ochotný personál Alča
Michaela, Štěnovice Dobrá komunikace s obchodem

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.