S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Autosedačka Axkid Kidzone

Autosedačka Axkid  Kidzone

Autosedačka Axkid Kidzone

Autosedačku lze umístit v poloze po i proti směru jízdy

Celý popis
PRODEJ JIŽ SKONČIL

Autosedačka Axkid Kidzone

Axkid Kidzone je jedna z nejpřizpůsobivějších kombinovaných sedaček na trhu, vybavená patentovaným samodotahovacím systémem upínání pětibodových popruhů a extra dlouhou opěrnou nohou. Autosedačku lze umístit v poloze po i proti směru jízdy. Měkké, polstrované ramenní popruhy a pohodlná opěrka hlavy ještě přispívají k co největšímu možnému pohodlí. Tato autosedačka byla vyvinuta na základě nejnovějšího výzkumu v oblasti bezpečnosti dětí a ve spojení s nově vyvinutými samodotahovacími popruhy poskytuje vašemu dítěti v případě nehody vynikající ochranu. Opěrka hlavy má sedm pevných poloh, poskytující pohodlí i pro nejmenší děti. Kidzone je schválena podle normy ECE R44/04. Autosedačku lze použít v poloze proti směru jízdy pro děti vážící 9–25 kg, v poloze po směru jízdy pro děti vážící 15-25 kg za použití 3-bodového pásu auta a pro děti vážící 9–18 kg s pětibodovými pásy sedačky. Potah lze prát v pračce na 30°C.
Automatické nastavení opěrky hlavy a celého systému popruhů podle výšky a velikosti dítěte.
Nastavení do tří poloh
Nastavení do tří poloh umožňuje přizpůsobit náklon autosedačky.
Bezpečnost
Kidzone je schválená podle normy ECE R44.04. Autosedačku lze použít v poloze proti směru jízdy pro děti vážící 9–25 kg, v poloze po směru jízdy pro děti vážící 15-25 kg při použití 3-bodového pásu auta a pro děti od 9 do 18 kg s pětibodovými popruhy sedačky. Pro menší děti, které nepotřebují hodně prostoru na nohy, může být sedačka umístěna také na sedadlo vozidla.
Prošlo testem stanoveným REACH

INFORMACE
Rozměry a váha Kidzone: šířka: 44 cm, výška: 62 cm,
hloubka: 58 cm. Váha: 13,7 kg

INFORMACE O TESTOVÁNÍ
ECE
Písmeno ‘E’ je evropské označení, řízené normou
ECE 44, tzn. E je označení Evropy, zatímco ECE
Je Ekonomická komise Spojených národů pro Evropu. Ochranné prostředky jsou v současné době testovány podle nejnovější verze (ECE R 44.04),
Ale na trhu existují i výrobky, testované podle předchozí verze (ECE R 44.03). Testování probíhá v jedné z 15 zemí, které přijaly ECE R 44 a výsledné schválení je potom platné automaticky ve všech těchto zemích.
REACH
Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals
(REACH) je nařízení EU, které nahrazuje velké části zákonů o chemických látkách. Bylo zavedeno do praxe v EU před červnem 2007 a od stejné doby i ve Švédsku. Nařízení vstoupilo v platnost v celé EU 1.6.2007, ale jednotlivá ustanovení REACH vstupují v platnost postupně po etapách.
NEJLEPŠÍ V TESTU
Bäst-i-test.se jsou švédské internetové stránky, které porovnávají vyhodnocení a výsledky spotřebitelských tesů, poskytují nestranné názory a hodnocení spotřebního zboží. Testy jsou velmi nekompromisní a provádějí je nejrůznější odborníci, všichni vysoce erudovaní v konkrétních oblastech.
Internetové stránky zahrnují výrobky v různých cenových hladinách a poskytují doporučení, která pomohou s výběrem nejlepší koupě s ohledem na výši vašeho rozpočtu.
SMARTSON
V průběhu 4 týdnů testovalo 12 rodin autosedačku Axkid Duofix. Při zkoušení se hodnotily vlastnosti autosedačky na krátkých i dlouhých cestách. 92% z 12 testovacích rodin prohlásilo, že by výrobek doporučili.
CCC
Obecně známé značení CCC (The China Compulsory Certificate - povinný certifikát pro Čínu) je povinné bezpečnostní označení pro výrobky dovážené, prodávané a používané na čínském trhu. Označení CCC je povinné pro zboží, vyrobené v Číně i pro zahraniční, dovezené produkty.


Ve Švédsku se používají autosedačky v poloze proti směru jízdy již více než 50 let. Pozice proti směru jízdy je nejbezpečnější způsob cestování v autě.
Autosedačka Axkid  Kidzone
Autosedačka Axkid  Kidzone
Autosedačka Axkid  Kidzone
Autosedačka Axkid  Kidzone
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Anna, Kladno Cena rychlost dodání
Vladimír, Praha 2 Komunikace výborná - rychle mi odpověděli na dotaz emailem Dodání rychlé Přehledný eshop Široký sortiment Dobré ceny
Barbora, Mnichovice Bleskové doručení hned několik vzorků kosmetiky jako pozornost super ceny

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.