BabyOno Noční lampička (světýlko) s dotykovým ovládáním BERUŠKA

  • Výprodej
BabyOno Noční lampička (světýlko) s dotykovým ovládáním BERUŠKA

BabyOno Noční lampička (světýlko) s dotykovým ovládáním BERUŠKA

BabyOno Noční lampička (světýlko) s dotykovým ovládáním BERUŠKA

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

BabyOno Noční lampička (světýlko) s dotykovým ovládáním BERUŠKA

Noční lampička (světýlko)  LED s dotykovým ovládáním značky BabyOno - design BERUŠKA - byla vyvinuta s myšlenkou pro klidný a spokojený spánek Vašeho dítěte. Konstrukce lampičky umožňuje, aby byla umístěna na stěně, ale zároveň ji bylo možné kdykoliv jednoduše sejmout a umístit (položit) na jiné místo. Lampička má 2 režimy svícení, které přepínáte pomocí dotknutí se lampičky. Zároveň je vybavena on/off přepínačem - který zapíná a vypíná funkci dotykového ovládání.

  • Režim 1 - svícení a automatické zhasnutí světla po 60minutách - lampičku přepněte do režimu on - čímž je aktivováno dotykové ovládání lampičky. Po 1. dotknutí se lampičky je aktivován REŽIM 1 - tj. LED světýlko lampičky bude svítit po dobu 60minut a po uplynutí této doby světlo automaticky samo zhasne.
  • Režím 2 - tzv. "dýchání" - střídání postupného rozsvěcování a zase zhasínání světla - je aktivován po 2. dotknutí se lampičky po přepnutí lampičky na on. Lampička se bude postupně rozsvěcet a zhasínat, dokud svícení nevypnete (a to 3.dotkutím se lampičky).

Pro rekapitulaci: Nejprve přepněte přepínač do polohy ON - dotykové ovládání je aktivováno. Prvním dotknutím je aktivován REŽIM 1. Druhým dotknutím aktivován REŽIM 2. Třetím dotknutím lampičku zhasnete. Přepnutím přepínače do polohy OFF - dotykové ovládání je vypnuto.

Součástí balení lampičky je průhledná designová samolepka s potiskem zeleného listu - tematicky ladící k motivu dětské lampičky - určená k umístění (nalepení) na stěnu dětského pokoje. Rozměr samolepky cca 20x20cm. Součástí lampičky je snímatelná magnetická základna se samolepkou, kterou tak jednoduše přilepíte na samolepku s listem - na tuto základnu pak následně jednoduše lampičku kdykoliv umístíte a znovu sejmete.

Světýlko je napájeno bateriemi typu AAA (3 ks) - které umožňují fungování lampičky po dobu cca 100 hodin než bude nutné baterie vyměnit za nové.

Balení lampičky obsahuje: 1x lampičku se snímatelnou základnou a LED diodou, 1x designovou samolepku, 

BabyOno Noční lampička (světýlko) s dotykovým ovládáním BERUŠKA
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Ján, Podvysoká Rýchle doručenie na SK
Barbora, Terezín Rychlé dodání V balení byla navíc plnitelná kapsička jako dárek, což ocenil starší syn
Jiří, Kladno Velký výběr pro děti

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.