S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Autosedačka Axkid Wolmax Black

Autosedačka Axkid Wolmax Black

Autosedačka Axkid Wolmax Black

Axkid Wolmax byla vyvinuta pro bezpečné a pohodlné cestování v poloze proti směru jízdy v malých i velkých automobilech.

Celý popis
PRODEJ JIŽ SKONČIL

Autosedačka Axkid Wolmax Black

Axkid Wolmax byla vyvinuta pro bezpečné a pohodlné cestování v poloze proti směru jízdy v malých i velkých automobilech. Díky svému inovativnímu vzhledu zabere Wolmax v autě velmi málo místa a může být nasazena na sedadlo i pro velmi malé děti, které nepotřebují moc místa na nohy. Sedačka je vybavena dlouhou opěrnou nohou a upínacími popruhy, poskytující optimální bezpečí uvnitř vozidla. Nastavitelná přední opěrka se používá k naklápění autosedačky do dvou úhlů podle potřeb dítěte. Potah lze prát v pračce na 30°C.
Vysoké bočnice zajišťují vysokou úroveň ochrany v případě bočního nárazu.
Autosedačku lze připoutat na jakékoliv sedadlo v autě za pomoci 3-bodového bezpečnostního pásu vozidla.
Výjimečná délka opěrné nohy umožňuje instalaci do všech typů automobilů.
Tři pevné polohy opěrky hlavy.
Nastavení do dvou poloh umožňuje přizpůsobit náklon autosedačky.

Bezpečnost
Wolmax je schválena podle normy ECE R44/04. Autosedačku lze použít v poloze proti směru jízdy pro děti vážící 9–25 kg při použití 3-bodového pásu.
Prošlo testem stanoveným REACH

Ověřeno Plus Testem pro děti do 25 kg.

INFORMACE
Rozměry a váha Wolmax: šířka: 44 cm, výška: 61 cm,
hloubka: 56 cm. Váha: 9,6 kg

INFORMACE O TESTOVÁNÍ
ECE
Písmeno ‘E’ je evropské označení, řízené normou
ECE 44, tzn. E je označení Evropy, zatímco ECE
Je Ekonomická komise Spojených národů pro Evropu. Ochranné prostředky jsou v současné době testovány podle nejnovější verze (ECE R 44.04),
Ale na trhu existují i výrobky, testované podle předchozí verze (ECE R 44.03). Testování probíhá v jedné z 15 zemí, které přijaly ECE R 44 a výsledné schválení je potom platné automaticky ve všech těchto zemích.
PLUS TEST
Švédský Plus Test je dobrovolný doplňkový test, který provádějí ti výrobci, kteří chtějí prokázat vlastnosti výrobku v mnohém převyšující povinné požadavky pro schválení dětské autosedačky. Plus Test také měří sílu, které je vystaven krk dítěte v případě čelního nárazu. Plus Test je doplňkový test, prováděný u dětských autosedaček, určených pro švédský trh. Autosedačka, která prošla Plus Testem poskytuje dítěti ještě větší bezpečnost, úspěšné absolvování testu je známkou autosedačky nejvyšší kvality.
REACH
Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals
(REACH) je nařízení EU, které nahrazuje velké části zákonů o chemických látkách. Bylo zavedeno do praxe v EU před červnem 2007 a od stejné doby i ve Švédsku. Nařízení vstoupilo v platnost v celé EU 1.6.2007, ale jednotlivá ustanovení REACH vstupují v platnost postupně po etapách.
CCC
Obecně známé značení CCC (The China Compulsory Certificate - povinný certifikát pro Čínu) je povinné bezpečnostní označení pro výrobky dovážené, prodávané a používané na čínském trhu. Označení CCC je povinné pro zboží, vyrobené v Číně i pro zahraniční, dovezené produkty.


Ve Švédsku se používají autosedačky v poloze proti směru jízdy již více než 50 let. Pozice proti směru jízdy je nejbezpečnější způsob cestování v autě.
Autosedačka Axkid Wolmax Black
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Dominika, Opava Levné zboží Kvalitní zboží Komunikace obchodu Dáreček k nákupu
Pavlína, Kamenné Žehrovic Krásný osobni pristup, moc děkuji Rychle dodání Zakoupené hracky TOP kvalita
Erika, Přelouč Veliký výběr zboží. Velmi milý a profesionální personál s osobním přístupem. Objednávám pravidelně a vždy jsem velmi spokojená!Mohu jen a jen DOPORUČIT♥️

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.