SETMARIT Geuther set postel, komoda

SETMARIT Geuther set postel, komoda

SETMARIT Geuther set postel, komoda

SETMARIT Geuther set postel, komoda

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

SETMARIT Geuther set postel, komoda

Dětská postýlka Marit v nadčasově moderním designu doprovází děti od miminka až do dospívání. Se sníženým barevným schématem akátového dekoru, neprůhlednými šedými lakovanými tyčemi a kovovými nohami se dokonale přizpůsobuje modernímu životnímu prostředí.

Jeho vybavení a funkce podrobně:

  • Ležící plocha dítěte a dětské postýlky je trojnásobně výškově nastavitelná a může být optimálně přizpůsobena věku dítěte: v prvních měsících života leží dítě v horní poloze. To odpovídá přibližně výšce postele rodiče a usnadňuje uložení dítěte do postele a jeho vyjmutí. Pokud se dítě zvětší, ležící plocha se sníží: jakmile se může postavit sama, musí být spuštěna do nejnižší polohy.
  • Mřížkové části v klasickém designu kulaté tyče mají tři odnímatelné kluzné tyče, které umožňují dětem samostatně se dostat do postele a z postele.
  • Po dosažení věku kojenců a batolat lze postel bez větší námahy přeměnit na postel pro mládež (plocha pro ležení 70 x 140 cm). Potřebné konverzní stránky (Art.Nr. 1000US) jsou k dispozici samostatně v geuther shopu
  • Vyrobeno v Německu. Rámy, stejně jako hlavové a nožní části jsou vyrobeny z vysoce kvalitní dřevotřískové desky s akátovým dekorem. Štíhlé nožičky jsou vyrobeny z pochromovaného kovu, příhradové tyče z masivního bukového dřeva
  • Všechny použité barvy, fólie a tkaniny jsou odolné proti slinám a potu, bez škodlivých látek a splňují vysoké požadavky, které jsou kladeny i na bezpečnost dětských hraček.
  • Dodávka je rozebrána. Přiložený návod k montáži a požadovaný montážní materiál.
  • Testováno TÜV: TÜV Rheinland otestovala stabilitu, trvanlivost a chemické složení a udělila jí certifikát GS.

Přebalovací pult Marit má vše, co rodiče chtějí: dostatek úložného prostoru v zásuvkách a přihrádkách na police, širokou přebalovací plochu a moderní design.

Vybavení přebalovacího pultu podrobně:

  • Tři velkorysé zásuvky, každá rozdělená na dvě části, nabízejí dostatek úložného prostoru pro výrobky pro péči a oblečení. Horní zásuvku lze otevřít v plné zásuvce, dvě spodní zásuvky v částečném výsuvu. Díky systému měkkého zavírání je lze zavřít téměř tiše.
  • Dýhované výklenky rukojeti nahrazují rukojeti a umožňují pohodlné otevírání.
  • Ve třech otevřených přihrádkách je prostor pro vše, co je třeba rychle po ruce.
  • Široká oblast vinutí s bočními hraničními pásy umožňuje pohodlné a bezpečné navíjení. Odpovídající, hygienicky otíratelné přebalovací zákoutí v různých provedeních jsou k dispozici samostatně (Art.Nr. 5835).
  • Přebalovací nástavec je odnímatelný, takže komoda může být stále používána i po uplynutí doby plenky.
  • K dispozici ve dvou verzích se dvěma šedými a jednou bílou zásuvkou nebo se dvěma šedými a jednou antracitovou zásuvkou.
  • Vyrobeno v Německu. Tělo a panely jsou vyrobeny z vysoce kvalitní dřevotřískové desky s akátovým dekorem, čela zásuvek jsou neprůhledná lakovaná MDF. Nohy jsou vyrobeny z pochromovaného kovu, boční okrajové pásy navíjecího nástavce jsou vyrobeny z pevného, šedě lakovaného bukového dřeva.
  • Všechny použité laky, fólie a tkaniny jsou odolné proti slinám a potu a bez škodlivých látek.
  • Dodávka je rozebrána. Montáž je snadná.
SETMARIT Geuther set postel, komoda
SETMARIT Geuther set postel, komoda
SETMARIT Geuther set postel, komoda
SETMARIT Geuther set postel, komoda
SETMARIT Geuther set postel, komoda
SETMARIT Geuther set postel, komoda
SETMARIT Geuther set postel, komoda
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Markéta, Klášterec Nad Ohří Rychlé dodání a skvělá kominukace. Omylem mi byl zaslán jiný druh výrobku než jsem si objednala. Paní na telefonu velmi ochotná a milá a během chviličky vše vyřídila. Obratem poslala kurýra který si vyzvedl nesprávný výrobek a přivezl mi ten správný i s menším dárkem. Určitě doporučuji a moc děkuji.
Thuy Uyen, Praha 4 Good price, one of two best offers found one line very fast processing and delivery possible to pay via bank transfer
Martina, Lysa Nad Labem Siroky vyber, rychle jednani a doruceni objednavky

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.