S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Stokke® Tripp Trapp® židlička + novorozenecký set

  • Náš tip
Stokke® Tripp Trapp® židlička + novorozenecký set

Stokke® Tripp Trapp® židlička + novorozenecký set

Novorozenecká sada Tripp Trapp se používá od narození do cca 6 měsíců a poskytuje dítěti bezpečné a pohodlné místo u rodinného stolu. S dítětem u stolu můžete komunikovat a užívat si společné chvíle. Novorozenecká sada umožňuje dítěti Vás slyšet a vidět a díky tomu se cítit bezpečněji a v pohodlí. Lze ji nastavit do 2 různých poloh.

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Stokke® Tripp Trapp® židlička + novorozenecký set

Novorozeneckou sadu lze na židličku Tripp Trapp snadno připevnit. Barevné indikátory Vás informují o správném uchycení. K montáži nejsou zapotřebí žádné nástroje.

Úhel sedu je velice důležitý pro vývoj dětské postavy. Malé děti nemají dostatečně vyvinuty všechny svaly, které by tělu poskytovaly dostatečnou oporu. Proto, po připevnění na židličku Tripp Trapp, poskytuje novorozenecká sada zdravý úhel sezení a to dokonce v obou pozicích, do kterých můžete sadu nastavit.

Novorozenecká sada Tripp Trapp je dodávána včetně madla, na které lze zavěsit oblíbené hračky vašeho miminka. Součástí sady jsou dále 5 bodové bezpečnostní pásy. Součástí balení jsou dále dvě malé spojky, které prodlužují nohy židličky Tripp Trapp a ještě více zvyšují stabilitu židličky.

Určeno pro děti do 9kg.

Vhodné pro židličky vyrobené po květnu 2003.

Potah je vyroben z 80% polyesteru a 20% bavlny a lze jej prát dle pracích symbolů.

Obsah balení:

•Novorozenecká sada s potahem
•Madlo na přichycení hračky
•5 bodové bezpečnostní pásy
•Prodlužovací spojky na židličku Tripp Trapp
•Návod v českém jazyce

 

Tripp Trapp® je něco více než obyčejná vysoká židlička. Je to židlička od Stokke, která získala mnoho ocenění, dodává se ve 12 barevných provedeních a se širokou škálou volitelného příslušenství.

Židlička Tripp Trapp® je navržena tak, aby poskytovala dítěti při sezení správnou ergonomickou oporu a dítě pak může sedět u rodinného stolu a reagovat na Vás i ostatní členy rodiny.
Díky jedinečné možnosti nastavování výšky i hloubky sedáku a opěrky nohou roste židlička Tripp Trapp® společně s Vaším dítětem a zaručuje mu vždy pohodlné sezení.

Ergonomický design.
Design Tripp Trapp, s možností nastavování výšky i hloubky desky sedáku a opěrky nohou, umožňuje správné ergonomické sezení. Ergonomicky správná poloha při sezení zlepšuje držení těla a podporuje vývoj páteře Vašeho dítěte a přitom poskytuje nohám plnou svobodu pohybu pro změnu polohy těla a přesunutí váhy těla.

Plně nastavitelná dětská židlička.
Lze nastavovat výšku a hloubku sedáku i opěrky nohou. Zajišťuje bezpečné a pohodlné sezení pro Vaše dítě od věku 6 měsíců až do dospívání.

Bezpečnost.
Vysoká židlička Stokke Tripp Trapp splňuje veškeré mezinárodní bezpečnostní normy. Nabízí Vám jistotu a klid v duši s tím, že Vaše dítě není jen v bezpečí, ale také zajištěné ve vysoké židličce Tripp Trapp.

Nastavitelná výška sedu.
Židlička Tripp Trapp má výškově nastavitelný sedák. Zdvihá Vaše dítě do správné výšky při sezení s lokty pohodlně opřenými ve výšce stolu. Tripp Trapp poskytuje optimální polohu pro jídlo, hraní a socializaci okolo rodinného stolu při hlavním jídle.

Nastavitelná hloubka sedu.
Sedák se nastavuje vodorovně podle výšky Vašeho dítěte. Pomáhá Vašemu dítěti sedět v ergonomicky správné poloze s ideální vzdáleností na dva prsty mezi zadní stranou kolen a sedákem.

Nastavitelná opěrka nohou.
Židlička Tripp Trapp má výškově nastavitelnou opěrku nohou. Umožňuje Vašemu dítěti, aby sedělo pohodlně s oporou stehen i chodidel.

Nastavitelná hloubka opěrky nohou.
Umožňuje nastavování hloubky opěrky nohou pro Vaše dítě. Vytváří dokonalou platformu k tomu, aby Vaše dítě mohlo při sezení pohodlně přesouvat svou váhu a pohybovat se.

Snadný dosah.
Možnost nastavování a zdvihnutí židličky Tripp Trapp do správné zvýšené polohy u stolu usnadňuje dítěti, aby lépe dosáhlo na jídlo, hračky a náčiní. Omezuje námahu Vás i Vašeho dítěte.

Pevnost a stabilita.
Židlička Tripp Trapp je vyrobena z pevného a pružného bukového dřeva. Bukové dřevo je trvanlivé, pevné a pružné a tyto vlastnosti zajišťují bezpečnost Vašeho dítěte.

Snadná montáž.
K montáži a nastavování židličky Tripp Trapp je potřebný pouze šestiboký klíč. Umožňuje snadnou montáž, demontáž a nastavování židličky podle toho, jak Vaše dítě roste.

Ochranný nátěr.
Chrání židličku Tripp trapp vysoce kvalitním nátěrem. Vytváří hladký a odolný povrch. Ochranný nátěr Tripp Trapp omezuje poškrábání a usnadňuje čištění a údržbu Vaší židličky.

Žádný podnos.
Díky tomu, že židlička Tripp Trapp nemá podnos, ji lze postavit ke stolu. Pokud vezmete dítě ke stolu, pozvednete tím komunikaci mezi Vámi a Vaším dítětem.

Nadčasový design.
Tripp Trapp překonává krátkodobost módních výstřelků svým esteticky příjemným a nadčasovým designem. Zajišťuje dlouhou životnost.

Jednotlivé barvy.
Tripp Trapp se dodává v mnoha různých barvách. Máte možnost vybrat si židličku Tripp Trapp, která nejlépe ladí s barevností Vašeho interiéru a k nábytku v domácnosti.

 

* Obrázek je pouze ilustrační, židlička se dokupuje samostatně.

 

Stokke® Tripp Trapp® židlička + novorozenecký set
Stokke® Tripp Trapp® židlička + novorozenecký set
Stokke® Tripp Trapp® židlička + novorozenecký set
Stokke® Tripp Trapp® židlička + novorozenecký set
Stokke® Tripp Trapp® židlička + novorozenecký set
Stokke® Tripp Trapp® židlička + novorozenecký set
Stokke® Tripp Trapp® židlička + novorozenecký set
Stokke® Tripp Trapp® židlička + novorozenecký set
Stokke® Tripp Trapp® židlička + novorozenecký set
Stokke® Tripp Trapp® židlička + novorozenecký set
Stokke® Tripp Trapp® židlička + novorozenecký set
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Denisa, Židlochovice Rychlé dodání Zboží dorazilo v pořádku
Barbora, Mnichovice Bleskové doručení hned několik vzorků kosmetiky jako pozornost super ceny
Barbora, Terezín Rychlé dodání V balení byla navíc plnitelná kapsička jako dárek, což ocenil starší syn

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.