S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

NATTOU Hračka plyšová hudební 21 cm

  • Vánoce
NATTOU Hračka plyšová hudební 21 cm

NATTOU Hračka plyšová hudební 21 cm

NATTOU Hračka plyšová hudební 21 cm

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

NATTOU Hračka plyšová hudební 21 cm

Mini hudební koník Tim potěší Vaše miminko melodií. - hračka hraje melodii " La - le- lu " - jednoduše se dá připevnit do postýlky - možnost praní na 30°C Rozměry produktu: 21 cm První měsíce života Vašeho miminka jsou o poznávání tohoto světa. V každém momentě - dobrem či zlem, jsou Nattou plyšáci příjemný společník. Dovolte nám dát Vám pár tipů, jak co nejlépe budovat přátelství mezi Vaším miminkem a jeho nebo její Nattou plyšovou hračkou: • Miminko se zvykne navázat na jednu konkrétní hračku. Tomuto nemusíme rozumět, ale měli bychom to akceptovat. • Po umytí, mějte hračku pár nocí u sebe aby nasála vaši přirozenou vůni, která miminko následně uklidní a dá mu nebo jí pocit bezpečí. • Kupte si raději dvě stejné oblíbené Nattou hračky pro případ, že se Vám jedna ztratí. Tímto předejdete uplakaným očkům. Hračky sem-tam střídejte aby Vaše malé necítilo žádný rozdíl. • Vaše miminko bude chtít se svou oblíbenou Nattou hračkou usínat v postýlce. Jakmile usne, doporučujeme hračku z postýlky vybrat, ale zároveň nechat ji nablízku. Takto miminko klidně usne a vzbudí se v lepší náladě. Nattou hračky budou doprovázet Vaše miminko v prvních měsících života. Dají vašemu dítěti potřebnou důvěru, pocit bezpečí a komfortu v klíčových okamžicích v raných fázích růstu a vývoje.

NATTOU Hračka plyšová hudební 21 cm
NATTOU Hračka plyšová hudební 21 cm
NATTOU Hračka plyšová hudební 21 cm
NATTOU Hračka plyšová hudební 21 cm
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Kateřina, Humpolec Bleskove vyrizeni reklamace
Inna, Praha Super sedi pro kocarek Bugaboo Fox. Doporucuji
Nikola, Ostrava - Poruba Rychlost, ochota, spolehlivost

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.