S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Kiddy Urban Star1 2018

Kiddy Urban Star1  2018
Kiddy Urban Star1  2018
Kiddy Urban Star1  2018
Kiddy Urban Star1  2018

Kiddy Urban Star1 2018

Kiddy Urban Star1 2018

Celý popis
Externí sklad, dodání do 3 dnů
- +
Doprava zdarma

Kiddy Urban Star1 2018

Sportovní kočárek Kiddy Urban Star 1 vás přesvědčí použitím už od narození až do 3 let. Vzhledem k tomu, že jeho opěradlo a opěrka nohou lze nastavit ze sedící polohy na rovnou a pohodlnou polohu ležení, může být kočárek použit již pro ty nejmenší. Kočárek také potěší snadnou manipulací, a když je složený, neuvěřitelnou kompaktností.

Výška boudičky je individuálně nastavitelná a vždy se přizpůsobuje velikosti dítěte. Urban Star 1 lze složit do kompaktních rozměrů ve dvou jednoduchých krocích a stále vydrží samostatně stát, je to výjimečný společník na cestách, který v autě nezabírá mnoho místa. Navíc je vybavený obzvláště odolnými pneumatikami z PU a otočnými předními koly a proto je manipulace s kočárkem velmi jednoduchá. Vzhled kočárku je doplněn stylovými Kiddy hvězdičkami na bezpečnostních popruzích a stříšce kočárku a vytářející z kočárku zcela výjimečný kousek.

Specifikace kočárku Kiddy Urban Star1:
  • Perfektní poloha na ležení - Opěradlo lze nastavit jednou rukou do několika pozic od sedící polohy do polohy ležení - Spolu s trojnásobně výškově nastavitelnou opěrkou nohou vytváří pro dítě pohodlné místo s polohou na ležení
  • Jednuduché skládání - Urban Star 1 může být ve dvou krocích rychle a snadno složen a stojí samostatně v kompaktním, prostorově úsporném stavu. Rukojeť je přitom složena uvnitř konstrukce a tak se nemůže znečistit od špinavého chodníku.
  • Výškově nastavitelná rukojeť kočárku - příjemná ergonomická pozice těla při jízdě bez ohledu na výšku postavy. Také rozšířená zadní náprava poskytuje dostatek místa na nohy při chůzi i rodičům s vyšší postavou.
  • Individuálně nastavitelná boudička - Nejenom, že ji lze rozšířit do 4 poloh, ale také ji lze v závislosti na výšce dítěte individuálně nastavit. Dítě tak je v každém věku ochráněno před slunečními paprsky.
  • Polstrovaný 5ti bodový systém pásů - Podle výšky dítěte lze pásový systém nastavit ve dvou polohách - Ramenní i pásové popruhy jsou opatřeny extra měkkým polstrováním na citlivých oblastech, a jsou omyvatelné při teplotě 30 °C.
  • Robusní ochranné madlo - v přední části sedačky se nachází robustní, polstrované ochranné madlo, za které se dítě může držet a když leží, často poslouží jako polohovací opěrka jeho nožiček. Pohodlí nadevše.
  • Pneumatiky s dlouhou životností - Urban Star 1 je vybaven odolnými pneumatikami z polyuretanu (PU), které jsou nejen podstatně odolnější než standardní, ale navíc mají také delší životnost i při delší době používání. Jsou také bezúdržbové a bezporuchové.
  • Vynikající manévrovatelnost při jízdě na všech cestách zajišťují také zadní zavěšení a otočné přední kola, která lze samozřejmě zafixovat, pokud je to potřeba. Lehkou jízdu s minimální námahou umožňují kuličková ložiska ve všech kolech.
Technické detaily:

Použitelné do cca 3 let / maximálně 15 kg Hmotnost kočárku: 7,4kg Rozměry vnější v rozloženém stavu: 103(výška rukojeti v nejvyšší poloze) x 52/31(zadní náprava/přední) x 84 cm Rozměry ve složeném stavu: 56x52x34 Průměr/šířka koleček: přední 14/3,5 cm, zadní 18/4 cm Směr jízdy: po směru

Volitelné příslušenství: pláštěnka, přebalovací taška, fusak, rukavice, rukávník, světla

Kiddy Urban Star1  2018
Kiddy Urban Star1  2018
Kiddy Urban Star1  2018
Kiddy Urban Star1  2018
Kiddy Urban Star1  2018
Kiddy Urban Star1  2018
Kiddy Urban Star1  2018
Kiddy Urban Star1  2018
Kiddy Urban Star1  2018
Kiddy Urban Star1  2018
Kiddy Urban Star1  2018
Kiddy Urban Star1  2018
Kiddy Urban Star1  2018
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Marcela, Pardubice Jeden den objednáno a druhý den doručeno Široký sortiment Mílé překvapeni, dáreček k nákupu Výborná komunikace s obchodem
Michaela, Louny Vše v pořádku rychle vyřízeno
Erika, Přelouč Skvělý výběr zboží Rychlé dodání Super komunikace s obchodem -informace o stavu objednávky

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.