S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

TULA Standard Nosítko - Abracadabra - BF

TULA Standard Nosítko - Abracadabra - BF

TULA Standard Nosítko - Abracadabra - BF

TULA Standard Nosítko - Abracadabra - BF

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

TULA Standard Nosítko - Abracadabra - BF

TULA | STANDARD Nosítko - ABRACADABRA Oceňované, komfortní, funkční a bezpečné je nosítko Tula Baby Standard. Naše výhrami oceněné ergonomické nosítko pro děti je snadno použitelné. Pohodlná podpora dítěte od 7 kg (s novorozeneckou vložkou „Tula Infant Insert“ od 3,2 kg) až do 20 kg váhy dítka. Možnost nošení na břiše a na zádech - váha dítěte je rovnoměrně rozložená mezi obě ramena a boky rodiče a nezatěžuje páteř dítěte ani rodiče. Je lehké, skladné a manipulace s nosítkem je velmi jednoduchá. Vhodné pro běžné denní nošení ve městě i v přírodě - ideální volba, jak si užít každodenní dobrodružství s Vaším dítětem bez kočárku. Dítě je v bezpečné a pohodlné pozici a rodiče mají svobodu pohybu. Vlastnosti: • Ergonomická konstrukce sedadla - dítě sedí v ergonomické poloze, přirozená poloha nožiček má tvar písmene „M“ v každé fázi a poloze nošení. • Dvojitě nastavitelné polstrované ramenní popruhy pro optimální pohodlí v oblasti krku a ramen. • Podporuje správnou polohu sedu, podporuje správný růst dětských kyčlí, pánve, páteře. • Extra polstrovaní v oblasti nožiček dítěte pro jeho pohodlí. • 2 pozice nošení - možnost nošení na břiše a na zádech. • Nosítko lze použít od narození s Tula Infant Insert novorozeneckou vložkou*. • Praktická kapsa na bederním pásu pro uschování drobností. • Odnímatelná kapucka na spaní - podpírá hlavičku dítěte během spánku a chrání jej před sluncem a větrem. • Spony testované v přísných spotřebitelských testech. • Vhodné pro děti od 7 kg do 20 kg. *Kojenci a novorozenci vážící 3,2 - 7 kg musí používat novorozeneckou vložku Baby Tula (lze dokoupit samostatně). Vložka je oporou pro miminka, která nedokáží ještě držet sama hlavičku a nejsou dostatečně vysoká pro správné umístění do sedící pozice. Technické parametry: • Rozměry panelu: výška 39 cm, šířka 38 cm. • Rozměry bederního pásu: výška 13 cm, délka 69 až 145 cm. • Váha nosítka: 0,9 kg. • Materiál nosítka: ručně vyrobené prodyšné a lehké plátno (100 % OEKO-TEX® Standard 100 -certifikované plátno). • Údržba: Lze prát v pračce na cyklus ruční praní s jemným pracím prostředkem šetrným k barvám v co nejchladnější vodě a sušit na vzduchu. Značka TULA je oceňovaná v oboru nošení. Baby Tula nabízí krásná, snadno použitelná, všestranná a dlouhotrvající nosítka, která poskytují pohodlný a ergonomický způsob podpory a vazby mezi nositelem a dítětem od narození do 4 let. Baby Tula je hrdá, že splňuje bezpečnostní standardy a normy a je obchodním členem Baby Carrier Industy Alliance (BCIA). Tula nosítka jsou k dispozici v mnoha designech, takže jsou nejen užitečná, ale i stylová!

TULA Standard Nosítko - Abracadabra - BF
TULA Standard Nosítko - Abracadabra - BF
TULA Standard Nosítko - Abracadabra - BF
TULA Standard Nosítko - Abracadabra - BF
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Martin, Pardubice Rychlost dodání cena
Ivana, Spišská Nová Ves Komunikace obchodu Rychlost dodání
Lucie, Pardubice Velký výběr, dobré ceny.

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.