Toys Dřevěný kočárek pro panenky

Toys Dřevěný kočárek pro panenky

Toys Dřevěný kočárek pro panenky

Bigjigs Toys Dřevěný kočárek pro panenky

Celý popis
Externí sklad, dodání do 3 dnů
- +
Doprava zdarma

Toys Dřevěný kočárek pro panenky

Dřevěný kočárek pro panenky v krásné růžové barvě je plně funkčním kočárkem pro hru a zábavu.
Kola jsou opatřeny gumovým proužkem pro tichý chod i na tvrdých podlahách.
Lze ji využít i jako dekoraci. Anglická značka Bigjigs byla založena roku 1985 a zpočátku se zabývala výrobou pouze dřevěných puzzlí. Majitelé vyráběli vše ručně s láskou v malém zahradním domku, své výrobky prodávali na trhu. Spokojení zákazníci výrobce motivovali k mnoha dalším nápadům a rozšíření nabídky o další dřevěné hračky. Přibylo zasílání poštou a prodej přes katalog. Spokojenost a věhlas značky rostla, takže následoval velkoobchodní prodej a pro udržení výrobních cen přesun a rozšíření výroby na východ. Nové značky kvalitních a nápaditých hraček si v Anglii všimly další velké prodejní firmy.Dnes Bigjigs hračky zůstávájí ve vlastnictví rodiny s obrovskými sklady v jiho-východní Anglii. Společnost i nadále dodává své hračky široké zákaznické základně ve Velké Británii a západní Evropě podpořená loajálním, oddaným a tvrdě pracujícím týmem zaměstnanců. Veškeré dřevěné hračky BigJigs jsou navržené v Anglii a vyrobené jak tamtéž, tak i ve východní Evropě a jihovýchodní Asii. Kvalita hraček značky BigJigs je testována a odpovídá všem podmínkám pro prodej v EU a USA.

Věk: 3+
Pohlaví: pro holky
Materiál: dřevo
Barva: růžová
Toys Dřevěný kočárek pro panenky
Toys Dřevěný kočárek pro panenky
Toys Dřevěný kočárek pro panenky
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Kateřina, Praha Rychlost Ochota Dobra komunikace
Petr, Kobylí Široký sortiment zboží Prozákaznický servis Rychlost dodání
Edita, Strakonice Rychlé doručení a super kvalita

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.