Stokke Tripp Trapp + Baby set zdarma

  • Náš tip
  • Dárek zdarma
Stokke Tripp Trapp + Baby set zdarma

Stokke Tripp Trapp + Baby set zdarma

K židličce Tripp Trapp obdržíte Baby Set zdarma (barvu uveďte v poznámce). Platí do 29.5.2022 nebo do vyprodání zásob. Neplatí pro kolekci OAK, barvy Natural a Whitewash.

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Stokke Tripp Trapp + Baby set zdarma

K židličce Tripp Trapp obdržíte Baby Set zdarma. Platí do 29.5.2022 nebo do vyprodání zásob. Neplatí pro kolekci OAK, barvy Natural a Whitewash.

Barvu baby setu prosím uveďte v poznámce. 

Stokke Tripp Trapp

Jídelní židlička Stokke Tripp Trapp řeší moderním rodičům aktivních dětí dvě zásadní věci – funkčnost a dizajn. Tripp Trapp je krásným důkazem toho, že co je užitečné může být hezké a naopak.

Správné sezení a správný vývoj

Pravděpodobně každému rodiči leží na srdci zdravý vývoj jeho dítěte a zrovna poloha sedu patří k těm diskutovanějším. Kdybyste pozorovali své dítě v sedě bez opory, například na zemi, zjistíte, že sedí absolutně správně. Rovně, s rovnou páteří, nepředklání hlavu, nehrbí ramínka. Jakmile si ale sedne na gauč nebo na židli bez správné opory zad a nohou, stane se ze sedu „pololeh“ a všechny přirozené reflexy mizí. Funkčnost jídelní židličky Stokke Tripp Trapp spočívá především v ergonomii a schopnosti 3D růstu spolu s vašim dítětem.

Tripp Trapp roste s dítětem - rostoucí židle Stokke

Podpořte správné ergonomické sezení svého dítěte pomocí jídelní židličky Stokke Tripp Trapp. Umožní vám přesně nastavit výšku i hloubku desky sedáku a také opěrek nohou dle aktuální výšky vašeho dítěte. Díky tomuto nastavení nabízíte pro sedavou část dne tělíčku dítěte oporu, která neohrozí, ale podpoří přirozeně správný dětský sed, správné držení těla a správný vývoj páteře. Nožičky dítěte mají nejen nezbytnou oporu, ale i bezpečný, nosný prostor pro svobodné přesunutí váhy, změnu polohy nebo sestoupení na zem. 3D růst židličky tedy znamená nastavitelnost třech zásadních parametrů – výšku sedáku, hloubku sedáku a výšku opěrky nohou.

Tripp Trapp Baby Set

Ten je navržen speciálně pro batolata a malé děti, aby mohly sedět bezpečně a pohodlně za stolem, kde začnou napodobovat společenské, verbální i motorické dovednosti svého okolí.

  • Sedačka pro batolata obsahuje vysokou opěrku zad a zábranu s dělicí částí pro nohy.
  • Každým dělicím otvorem zábrany lze prostrčit pouze jednu nohu, což navyšuje bezpečnost dítěte během sezení.
  • Vaše dítě může začít používat židličku Tripp Trapp® se sedačkou Tripp Trapp® Baby Set™ od chvíle, kdy si dokáže samo sednout.
  • Baby Set lze používat až do cca 3 let věku dítěte.
  • Součástí dodávky jsou i plastové prodlužující nástavce na nohy židličky. Ty zvyšují stabilitu židičky, pokud by se dítě odrazilo nohami od stolu.
  • Kompatibilní se židličkami vyrobenými po květnu 2003.
Stokke Tripp Trapp + Baby set zdarma
Stokke Tripp Trapp + Baby set zdarma
Stokke Tripp Trapp + Baby set zdarma
Stokke Tripp Trapp + Baby set zdarma
Stokke Tripp Trapp + Baby set zdarma
Stokke Tripp Trapp + Baby set zdarma
Stokke Tripp Trapp + Baby set zdarma
Stokke Tripp Trapp + Baby set zdarma
Stokke Tripp Trapp + Baby set zdarma
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Nik, Bardejov Vyborna cena v porovnani s inymi eshopmi Doručenie na slovensko bezplatne Ked nemali sedačku skladom napisali mail ake farby nam môžu ponúknuť, ked som nenapisala hneď na druhy den volali ako môžu situaciu vyriešiť
Kateřina, Heroltice Zboží mi bylo doručeno s neuvěřitelnou rychlosti od objednání
Michaela, Jedovnice Jeden den objednáno, druhý den dodáno. Dobře zabaleno. Pěkná, přehledná stránka.

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.