X-Lander korba X-Next

X-Lander korba X-Next
X-Lander korba X-Next
X-Lander korba X-Next
X-Lander korba X-Next

X-Lander korba X-Next

X-Lander korba X-Next. Korba ke kočárku X-Double.

Celý popis
Skladem do 7 dní
- +
Doprava zdarma

X-Lander korba X-Next

Měkká, velmi funkční korba ke kočárku X-Double. Záleželo nám na tom, abychom nezatěžovali rodiče dvou malých dětí nošením dodatečných kilogramů. Proto také X-Nest váží pouze 1,75 kg.Snadno se připíná ke kočárku a chrání dítě velkou boudičkou. Měkká korba X-Nest zajišťuje komfort a bezpečnost dítěte, vytváří teplé hnízdečko během procházky.

Popis

Měkká korba ke kočárku X-Double

Korba X-Nest je navržena pro děti používající kočárek X-Double. Díky korbě snadno přenesete dítě, které usnulo během procházky, navíc jej uvnitř útulné korby ochráníte před zimou nebo větrem. Díky matraci, kterou lze vyndat a vyprat, udržíte hygienické prostředí Vašeho dítěte. Velká boudička s viditelným reflexním prvkem chrání před povětrnostními vlivy a zajišťuje viditelnost kočárku po setmění – i z velké dálky. Abychom nepřidávali zbytečná kila, která je nutné nosit, vyrobili jsme korbu ze zpevněné, lehké látky, proto celek váží pouze 1,75 kg. Díky použití měkké konstrukce lze při přepravě korbu složit naplocho, zabírá tak velmi málo místa v zavazadlovém prostoru. Na fotografiích má malá modelka výšku 68 cm / 4 měsíce.

Hmotnost a rozměry

Vnější rozměry
délka: 78 cm
výška: 31 cm
hmotnost: 1,75 kg

Vnitřní rozměry
délka: 75 cm
šířka: 19 cm
výška: 27 cm

Vlastnosti korby
X-NEST

  • Velmi lehká korba – žádná zbytečná kila navíc. Díky lehké konstrukci korby lze připnout dvě korby vedle sebe a využít celou šířku rámu kočárku. Nízká hmotnost korbiček umožňuje snadné řízení kočárku i s dvojitým zatížením.
  • Pěnová matrace – snadné vyjmutí a možnost praní. Umožňuje udržet vnitřek korby v čistotě. Nezapomeňte po vyprání matraci dobře vysušit, než ji vložíte zpět do korby.
  • Měkké úchyty pro přenášení – dítě usnulo během procházky? Žádný problém, díky dlouhým uším s měkkými úchyty není přenášení dítěte nijak obtížné. Díky korbě odepnete a přenesete spící dítě z kočárku, aniž byste jej probudili.
  • Velká boudička – menší korba vůbec nemusí znamenat menší boudičku! Osvědčí se jako ochrana proti dešti, chladu nebo slunečnímu záření.
  • Viditelné reflexní prvky – díky reflexním prvkům všitým po celé délce boudičky je kočárek s připojenou korbou dobře viditelný z velké dálky.

X-Lander korba X-Next
X-Lander korba X-Next
X-Lander korba X-Next
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531

Související produkty


Drahoslava, Přimda Vše bylo v pořádku , rychlé doručení , nemám co vytknout .Doporučuji
Dominika, Brezno Mlieko Kendamil mi poslali v krasnej krabici z ktorej sa da vyrobit podla instrukcii babkove divadlo + pribalili mi tam aj dake kozmeticke vzorky, co potesilo Komunikacia s obchodom velmi dobra, ustretovost aj pri zmene platby
Gabriela, Praha Rychlé dodání online poradenství

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.