S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

KOJENECKÉ KOZÍ BIO MLÉKO CAPREA 2 800 G

  • Super ceny
KOJENECKÉ KOZÍ BIO MLÉKO CAPREA 2 800 G

KOJENECKÉ KOZÍ BIO MLÉKO CAPREA 2 800 G

KOJENECKÉ KOZÍ BIO MLÉKO CAPREA 2 800 G. Od ukončeného 6. měsíce do 12 měsíců.

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

KOJENECKÉ KOZÍ BIO MLÉKO CAPREA 2 800 G

Babybio CAPPREA 2 je kojenecké mléko vyrobené ve Francii z bio plnotučného kozího mlékaNová receptura je obohacena o omega 3 mastné kyseliny (DHA) a omega 6 (ARA). Představuje ideální doplněk rozmanité stravy dítěte od ukončeného 6. do 12 měsíců.

Lahodná přirozeně nasládlá chuť a kouzelná vůně svědčí o péči a kvalitě, s jakou mléko zpracováváme. Dětem vyhovuje při nesnášenlivosti kravské bílkoviny nebo při nemocech.

CAPREA 2 neobsahuje palmový olej, je bez přidaného cukru a bez GMO. Mléko, ze kterého je vyrobeno, pochází výhradně od koz z chovů ekologického zemědělství.

Receptura CAPREA 2 svým složením splňuje nařízení EU platné od 22.2.2020 (regule 2016/127), tedy povinné přidávání DHA do všech receptur kojeneckých mlék.

Obsah: 800 g I Od ukončeného 6. měsíce do 12 měsíců.
 
  • Před přípravou si vždy umyjte ruce.
  • Lahvičku připravte k použití těsně před podáním mléka, nedopitý zbytek již nepodávejte.
  • Používejte výhradně odměrku vloženou v tomto balení.
  • Po každém použití balení vždy dobře uzavřete.
  • Uchovávejte na suchém místě a po otevření spotřebujte do 4 týdnů.
  • Po jídle lahvičku i veškeré příslušenství dobře umyjte.
  • Dbejte na dobré držení polohy těla dítěte po dobu, kdy pije.

 

 
 

Plnotučné kozí mléko v prášku* (34,8%); maltodextriny kukuřice*; laktóza z kozího mléka*; rostlinné oleje* (řepkový*, slunečnicový*); rybí tuk (mléčné proteiny); minerály (uhličitan vápenatý, fosforečnan draselný, chlorid hořečnatý, chlorid sodný, síran železnatý, chlorid draselný, síran zinečnatý, hydroxyd draselný, seleničitan sodný, síran měďnatý, síran manganatý, jodid draselný); Mortierella alpina olej; vitamíny (L-askorbát sodný, cholekalciferol, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, retinylacetát, D-biotin, fyttomenadion, thiaminmononitrát, pyridoxinový hydrochlorid, listová kyselina, D-alfa tokoferylacetát, DL-alfa tokoferol, L-askorbyl 6- palmitát, kyanokobalamin, riboflavin); L-isoleucin; L-tyrosin; L-leucin; L-cystin; L-tryptofan; antioxidant: extrakt bohatý na tokoferol.

* Složky z ekologického zemědělství

Obsahuje kravské mléčné bílkoviny.

KOJENECKÉ KOZÍ BIO MLÉKO CAPREA 2 800 G
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Anna, Kladno Cena rychlost dodání
Denisa, Klínec Praha Západ Velmi příjemné nakupování, skvělý servis
Kateřina, Ústí Nad Labem Celkem rychlé dodání i v předvánočním období.

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.