S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Ella's Kitchen BIO Špenát jablko a tuřín (120 g)

  • Výprodej
Ella's Kitchen BIO Špenát jablko a tuřín (120 g)

Ella's Kitchen BIO Špenát jablko a tuřín (120 g)

Ella's Kitchen BIO Špenát jablko a tuřín (120 g)

Celý popis
PRODEJ JIŽ SKONČIL

Ella's Kitchen BIO Špenát jablko a tuřín (120 g)

Já, kapsička Ella's Kitchen BIO Špenát, jablko a tuřín, jsem tu pro ty, kteří se nebojí být výjimeční. Protože kombinace jablek, špenátu a tuřínu výjimečná je. A taky výjimečně chutná. Ti, kteří se do mě pustí, záhy poznají, jak moc se můžeme mít rádi. Uvnitř mám spoustu ovoce, zeleniny a důležitých živin. Moje jemná textura bez velkých kousků se báječně hodí pro malé mrňousky od 4. měsíců, ale maminky mě rády přidávají do jídel pro starší děti.

Hlavní vlastnosti
✓ BIO kvalita
✓ bez přidaného cukru
✓ bez přidané vody
✓ bez umělých barviv a konzervantů
✓ bez lepku a bez laktózy
✓ praktické balení s uzávěrem
✓ jemná textura bez velkých kousků

Složení: BIO jablka 55 %, BIO špenát 34 %, BIO tuřín 11 %, koncentrát z BIO citronové šťávy.

Výživové údaje na 100 g: Energie 154 kJ / 37 kcal; tuky < 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g; sacharidy 6,6 g, z toho cukry 6,2 g; vláknina 1,9 g; bílkoviny 0,9 g; sůl 0,04 g (obsah soli je dán přirozeně se vyskytujícím sodíkem v surovinách).

Návod k použití: Není určeno k ohřívání v mikrovlnné troubě. Abyste obsah kapsičky zahřáli, postavte ji do horké vody a zkontrolujte, aby voda nebyla příliš horká. Pak kapsičku vymačkejte do misky nebo rovnou na lžíci. Před podáváním zkontrolujte teplotu. Pokud je kapsička skladovaná při pokojové teplotě, je možné její obsah konzumovat přímo bez ohřívání.

Skladování: Neotevřené balení uchovávejte při pokojové teplotě. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu. Kapsičku můžete zmrazit – bude trochu studená, ale stále bude chutnat báječně.

Výrobce: Ella's Kitchen Ella's Barn, 22 Greys Green Farm Rotherfield Greys Henley-on-Thames RG9 4QG, Velká Británie. Oficiální distributor: Health Academy, s. r. o., Zbraslavská 22/49, 159 00, Praha, Česká republika.

Ella's Kitchen BIO Špenát jablko a tuřín (120 g)
Ella's Kitchen BIO Špenát jablko a tuřín (120 g)
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Petra, Žabčice Rychlé dodání zboží, dáreček k nákupu.
Andrea, Borek Bez problémů, informují pokud není zboží skladem, nabídnou jinou možnost, volají pokud je problém
Vladimír, Praha 2 Komunikace výborná - rychle mi odpověděli na dotaz emailem Dodání rychlé Přehledný eshop Široký sortiment Dobré ceny

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.