S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

BeSafe Nosítko iZi Haven Premium Leaf

BeSafe Nosítko iZi Haven Premium Leaf

BeSafe Nosítko iZi Haven Premium Leaf

Naše nosítko je schválené mezinárodním institutem International Hip Dysplasia jako vhodné pro zdravý vývoj kyčlí “hip-healthy”. Je vybavené množstvím chytrých funkcích, které jsou intuitivní pro použití, drží vaše malé v bezpečí a poskytuje vám oběma nejkomfortnější zážitek při nošení.

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

BeSafe Nosítko iZi Haven Premium Leaf

Na všech cestách, noste miminko vždy komfortně.
Dlouho vyvíjené a zpracovávané nosítko BeSafe, nastavitelné ve 3 krocích, vyrobené ve spolupráci s institutem ‘Die Trageschule® e. K. pro správné nošení miminek, která testuje a učí, jak je správně nosit. ‘Die Trageschule® e. K. je vysoce respektovaný institut v Německu který se zabývá správným nošením dětí v nosících. Naše nosítko je schválené mezinárodním institutem International Hip Dysplasia jako vhodné pro zdravý vývoj kyčlí “hip-healthy”. Je vybavené množstvím chytrých funkcích, které jsou intuitivní pro použití, drží vaše malé v bezpečí a poskytuje vám oběma nejkomfortnější zážitek při nošení.
 
Pro nejpohodlnější zážitky vašeho dítěte.
Nosítko je speciálně navržené tak, aby podporovalo ideální „žabí“ pozici nožiček. Speciální pružné materiály umožňují, aby se tvar perfektně přizpůsobil tělu dítěte. Unikátní a patentovaný vzduchový polštář Airgonomics ™ podpírá dítě a rovnoměrně rozkládá váhu, když sedí směrem ven od těla nosiče. Pro komfortní prostředí je uvnitř nosítka přírodní materiál absorbující vlhkost TENCEL ™ . Sklopná opěrka hlavy dává dítěti extra prostor a skvělý výhled. Velikostně nastavitelné ramenní popruhy poskytují více prostoru pro hlavu dítěte. Plynule nastavitelné a polstrované zipy umožňují ergonomickou polohu při sezení směrem ven od nosiče. Měkká a odnímatelná sluneční stříška s UPF50 + chrání před slunečním zářením, eliminuje podněty a dodává další podporu hlavy.
 
Přezka BeSafe Flex-Shape ™ Přizpůsobuje se tělesné linii rodičů všech velikostí. Spona Flex-Shape ™ má jedinečnou konstrukci, která se automaticky otáčí do polohy, která nejlépe odpovídá tvaru a velikosti rodiče. Žádné další úpravy, žádné zařezávání řemínků do kůže, žádné volné uchycení řemínku. Spona Flex-Shape ™ je také jednou z mála konstrukcí spony na trhu, která umožňuje rodičům utáhnout řemínky tahem dopředu místo dozadu. Díky tomu je nasazení nosítka rychlé, snadné a obzvláště pohodlné i pro čerstvé maminky, které často pociťují bolesti zad nebo ramen.
 
BeSafe Airgonomics™
Pro extra pohodlí při nošení směrem ven od těla nosiče Airgonomics ™ vyvinuli v BeSafe jedinečný integrovaný vzduchový polštář a vložila ho do bederního pásu BeSafe Haven. Je vybaven speciální klenbou, lze nafouknout během několika sekund a poskytuje dítěti pohodlný prostor k sezení, zatímco je posazené směrem ven od nosiče. Tímto způsobem Airgonomics ™ nejen usnadňuje zdravou polohu páteře a kyčlí v této pozici, ale také pomáhá rozložit váhu dítěte na bederní pás, aby rodičům poskytl nejpohodlnější způsob nošení.
 
Vysoce kvalitní materiály a chytré funkce pro pohodlné nošení.
Vnější materiál je vyroben z 96% polyesteru, který má vysokou pevnost v tahu, aby vydržel všechny druhy každodenního použití a skvělou stálost barev, dále obsahuje 4% spandexu, který přidal pružnost materiálu a pomáhá přizpůsobit se tvaru dítěte a podpírat ho. Z vnitřní strany je 40% bavlna měkká k pokožce dítěte a dodává sílu na podporu dítěte. 60% je vyrobeno z TENCEL ™, přírodního lyocelového vlákna extrahovaného z udržitelného dřeva, které umožňuje skvělou prodyšnost a odvádí vlhkost od dítěte.
 
•prémiová řada je vybavena designovou vnitřní tkaninou
•vnitřní nošení - dítě je čelem k vám: přibližně od 55 cm
•vnější nošení - dítě je čelem od vás: přibližně od 5 měsíců (dle uvážení rodiče)
•nošení na zádech: přibližně 9 měsíců (dle uvážení rodiče)
•patentované přezky Flex-Shape Buckle™ se automaticky přizpůsobí k tělu nosiče
•unikátní a patentovaný ergonomický Airgonomics™ vzduchový podpůrný polštářek pro miminko vyrovnávající a rozkládající váhu dítěte při vnějším nošení
•polstry na popruhy
•zatemňovací kapuce
•speciální pružný materiál dovoluje přilnout ke linii těla a perfektně se přizpůsobí dítěti
•bezpečnostní sponu bederního pásu lze otevřít pouze ve 3bodovém kontaktu
•snadno přístupné kapsy umožňují rychlé uložení bankovní karty, klíčů atd.
•přiložený úložný vak usnadňuje přenášení nosiče
•schváleno: TÜV 16512 a potvrzení IHDI (International Hip Dysplasia Institute)
•lze prát v pračce: Ano, po odstranění vzduchového polštáře Airgonomics ™
•vnější materiály: 96% polyester, 4% spandex
•vnitřní materiály: 60% TENCEL ™, 40% bavlna
•všechny látky splňují přísné normy REACH
 
 
informace pro spotřebitele
•v případě dětí o nízké porodní hmotnosti a dětí se zdravotními obtížemi se důrazně doporučuje poradit se před použitím výrobku se zdravotním pracovníkem.
•max. hmotnost dítěte: 15kg
•schváleno dle EN 13209:2015
•dovozce:
Babypoint s.r.o.
Konětopy 62
Milín
262 31
ČR
BeSafe Nosítko iZi Haven Premium Leaf
BeSafe Nosítko iZi Haven Premium Leaf
BeSafe Nosítko iZi Haven Premium Leaf
BeSafe Nosítko iZi Haven Premium Leaf
BeSafe Nosítko iZi Haven Premium Leaf
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Erika, Přelouč Velký výběr kvalitního zboží Profesionální pomoc s výběrem i na nakupování po e-shopu Skvělá komunikace s obchodem Rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky
Věra, Praha 1 Rychlé dodání, zboží v pořádku
Andrea, Sezemice Ochota Vstřícný přístup Rychlost dodání Kvalitní produkty

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.