S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Autosedačka Kidfix 2 R

  • Výprodej
Autosedačka Kidfix 2 R

Autosedačka Kidfix 2 R

Autosedačka Kidfix 2 R

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Autosedačka Kidfix 2 R

KIDFIX2 R je sofistikovaná dětská sedačka 2v1 z naší oceňované produktové řady KIDFIX, která je nejen maximálně flexibilní, ale zároveň je i velmi pohodlná pro malé i vetší pasažéry ve věku od 3 a půl do 12 let. Opěradlo ve tvaru V roste spolu s vašim dítětem a zajišťuje dostatek prostoru, přičemž je zároveň i chrání. Doporučujeme používat vysoké opěradlo co možná nejdéle. Když vaše dítě doroste do výšky 135 cm, můžete u sedačky KIDFIX2 R vysoké opěradlo odstranit a nadále používat samostatný sedák. Tím získáte více prostoru na zadním sedadle vašeho vozu, přičemž bude i nadále zajištěna optimální poloha bezpečnostních pásů díky systému SecureGuard a pásové sponě.

Stálé pohodlí na cestách

Stálé pohodlí – sedačka KIDFIX2 R roste spolu s vaším dítětem od cca 3 a půl roku do 12 let. Díky opěradlu ve tvaru V nabízí tato sedačka pohodlnou polohu pro malé dítě i spoustu místa v oblasti ramen, když dítě vyroste. Automaticky se přizpůsobí, když upravíte výšku opěrky hlavy. Kromě toho můžete opěradlo odstranit, když vaše dítě přesáhne výšku 135 cm. Díky tomu bude na vašich cestách zajištěno pohodlí a flexibilita.

Bezpečnost vždy na prvním místě

Stálé bezpečí na cestách: Vysoké opěradlo sedačky KIDFIX2 R má bočnice s měkkým polstrováním, aby byla zajištěna maximální ochrana vašeho dítěte v případě bočního nárazu. Kromě toho systém SecureGuard zajišťuje optimální polohu břišního pásu na pánevní kosti, čímž se snižuje riziko zranění dítěte v břišní oblasti. Dále je zde pásová spona, která zajišťuje správnou polohu diagonálního pásu přes rameno vašeho dítěte, když se sedačka použije bez opěradla. Díky tomu se budete moci v klidu věnovat řízení.

Made in Germany

Všechny dětské sedačky KIDFIX jsou kompletně navrženy, vyvinuty a vyrobeny v Německu. Díky tomu můžeme provádět celou řadu zkoušek v našich vlastních zařízeních pro provádění crash testů a zajistit tak nejvyšší kvalitu. Kromě našich interních zkoušek jsou sedačky řady KIDFIX také důkladně testovány v EuroNCAP. To znamená, že jsou pravidelně podrobovány testům v posledních modelech automobilů s nejmodernějšími bezpečnostními technologiemi, a to s opěradlem i bez něj, vždy s těmi nejlepšími výsledky. Ve společnosti Britax Römer pečlivě sledujeme poslední trendy v automobilovém průmyslu, abychom mohli vhodným způsobem upravit naše výrobky a učinit je ještě bezpečnějšími.

Rozměry (V x Š x H)

  • 67 – 85 x 48 x 39 cm

Váha výrobku

  • 7 kg
Autosedačka Kidfix 2 R
Autosedačka Kidfix 2 R
Autosedačka Kidfix 2 R
Autosedačka Kidfix 2 R
Autosedačka Kidfix 2 R
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Marcela, Nové Město Nad Metují Velký výběr kočárků přehledný web kamenný obchod ceny
Matej, Žilina Promptné vyriešenie prípadných problémov Skvelá komunikácia na zákazníckej linke
Zdena, Broumov Přehledná nabídka, rychlé dodání zboží.

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.