Hrací kolotoč COLOR Friends - Color friends

Hrací kolotoč COLOR Friends - Color friends

Hrací kolotoč COLOR Friends - Color friends

Hrací kolotoč COLOR Friends - Color friends

Celý popis
PRODEJ JIŽ SKONČIL

Hrací kolotoč COLOR Friends - Color friends

Hrací kolotoč Color Friends rozzáří oči každého děťátka! Sladké plyšové postavičky ho vždy znovu zaujmou a hudební skříňka „Dreaming“, která hraje krásnou melodii, ho dokonale zklidní a ukolébá k spánku.

Hrací kolotoč Color Friends je roztomilým poutačem v dětském pokoji už od narození děťátka, proto nesmí chybět v počáteční výbavě žádné novopečené maminky. Může to být také ideální dárek k narození či křtu.

Hrací kolotoč Color Friends připevníte k dětské postýlce velmi snadno. Malé barevné postavičky z kolekce Color Friends děťátku poskytují zábavu a aktivitu během dne a jsou věrnými spacími pomocníky ve večerních hodinách, a to pro zvláště sladké sny. Kontrastní barvy a zajímavé struktury upoutají pozornost a probouzejí jeho představivost. Krásná ukolébavka „Dreaming (Schumann)“ z mechanické hudební skříňky umožňuje roztomilým zvířátkům tančit v kruhu a povzbuzuje děťátko, aby se dívalo a poslouchalo. Až dítě usne, hudbu lze snadno vypnout pomocí vypínače.

Údaje o hracím kolotoči v kostce

•  Pro kojence a batolata od 0 do 5 měsíců
•  Výška: 65 cm, Ø 40 cm
•  Melodie: Snění (Schumann)
•  Vrchní materiál: velur, potisková látka
•  Výplň: 100% polyester
•  Lze prát na 30 °C
•  Testováno na bezpečnost nezávislými zkušebními ústavy

Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Erika, Přelouč Velký výběr zboží Skvělá komunikace s obchodem Rychlé doručení
Zuzana, Praha 10 Velmi vstřícný přístup. Za zboží, které již nebylo v požadovaném množství k dispozici mi nabídli alternativu. Vše jsme vyřídili po telefonu. Objednávka byla vyřízena během pár hodin.
Tomáš, Ústí Nad Labem Cena Rychlost dodání

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.