S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

KidKraft Kuchyňka Lets Cook

KidKraft Kuchyňka Lets Cook

KidKraft Kuchyňka Lets Cook

KidKraft Kuchyňka Lets Cook

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

KidKraft Kuchyňka Lets Cook

KidKraft - Kuchyňka Lets Cook

Dřevěná kuchyňka obsahuje interaktivní poklady, jako jsou otáčecí tlačítka, otevírání a zavírání dveří spotřebičů, reálná páková baterie a hořáky se zvukem a světlem. Háčky a police poskytují úložný prostor pro pánve, hrnce nebo cokoli, co je potřebné k uvaření dobrého jídla. Součástí je také bezdrátový telefon s hands-free, který umožnuje předstírat, že voláte, když máte práci.
Vlastnosti :
Malý rozměr kuchyně, vejde se i do menších prostorů.
Hořáky se zvukem a LED osvětlením.
Dveře spotřebičů se otevírají a zavírají.
Praktický úložný prostor pod mikrovlnou troubou a snadno čistitelný, odnímatelný dřez.
Elegantní a robustní dřevěná konstrukce.

Rozměry: 90x59x32 cm
Váha: 11,3kg
Věk: 3+
Materiál: MDF, plast, kov

Nizozemská společnost Kidkraft je designérským výrobcem nápaditých hraček a dárkových předmětů známých nejen pod toutou značkou. Společnost byla založena v roce 1968 a od počátku bylo jejím cílem vytvářet charakteristické výrobky. Dnes je KidKraft jedním z předních výrobců dřevěných hraček a pokojového vybavení ve Spojených státech, který se nově otevírá celé Evropě.
Vzhledem k tomu, že KidKraft byla založena inženýry, jsou návrhy výrobků nad rámec toho, co jen oko shlédne, což vyvyšuje jejich produkty nad všechny ostatní a zvyšuje spokojenost zákazníka. Společnost je zaměřena na přísné standardy kvality. Všechny KidKraft výrobky jsou testovány, aby bylo zajištěno, že jsou v souladu s bezpečnosti hraček EN71 Standard.

 

KidKraft Kuchyňka Lets Cook
KidKraft Kuchyňka Lets Cook
KidKraft Kuchyňka Lets Cook
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Veronika, Prahs 4 Kamýk Velky vyber Dobra cena
Erika, Pardubice Rychlé dodání Velice milý a profesionální personál Velký výběr zboží Krásná prodejna, koupím vše na jednom místě
Iveta, Žatec Je to skvělý obchod Dokážou potesit

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.