S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Bugaboo Fox2 Mineral complete ALU/LIGHT GREY

Bugaboo Fox2 Mineral complete ALU/LIGHT GREY

Bugaboo Fox2 Mineral complete ALU/LIGHT GREY

Fox2 Mineral komplet Alu/Light Grey 2020

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Bugaboo Fox2 Mineral complete ALU/LIGHT GREY

Bugaboo Fox2 complete Mineral ALU/Light Grey

Bugaboo Fox2 základní set

BUGABOO FOX2 

Model Bugaboo Fox 2 má krásný čistý vzhled s novými funkcemi, jako je ergonomičtější složení kočárku, otočná rukojeť a nová přepracovaná sluneční stříška.

JAKÉ JSOU ROZDÍLY MEZI BUGABOO FOX 2 A BUGABOO FOX?

Přepracované tlačítka na skládání kočárku - Díky přepracovaným tlačítkům na skládání se kočárek Foxskládá ještě mnohem lépe než jeho předchůdce. Dá se sklopit se sportovním sezením a přitom kočárek stále stojí - pro jednodušší nakládání a vykládání z auta.

Nová Přepracovaná sluneční stříška - Bugaboo u kočárku Fox 2 zcela přepracoval sluneční stříšky. Nová stříška zahrnuje dvě větrací okna plus velký mřížkový otvor na zadní straně stříšky. Aktualizovaný je i materiál stříšek. Dostupné budou i v nových barevných variantách.

Fox 2 Hluboká korba - Změnou u Fox 2 prošla i hluboká korba. Hluboká korbička bude nyní mít integrované boční kapsy pro uchování důležitých předmětů.

Sportovní sezení - U modelu Fox 2 je sklopná páka na zadní straně sedadla přepracována tak, aby se dala snadněji používat.

Bugaboo Fox 2 kolečka -  Přepracovali také kola a jejich lehčí váhu, takže celý kočárek je nyní mnohem lehčí a snáze se ovládá. Fox se tlačil jako sen, ale Fox 2 to pozdvihl ještě na vyšší úroveň.

 

Reprezentant komfortu

Stačí zatlačit a jet, jen tak, bez námahy, prostě jet. Vezměte tento kočárek na všechna vaše oblíbená místa a nebudete se stačit divit. Odpružení všech kol a velká kola zajistí pohodlnou a stabilní jízdu v jakémkoliv terénu. Snadno přístupný velký nákupní koš pojme i ty největší nákupy. A to nejlepší nakonec: super lehký podvozek a jedinečný způsob skládání z něj dělají ideálního společníka do velkého domu, stejně jako malého bytu.

Nový kočárek Bugaboo Fox 2 se vyznačuje zaoblenými a moderními křivkami. Díky své modulární platformě si jej můžete přizpůsobit svým potřebám od hlavy až k patě. Bugaboo Fox nezná žádné kompromisy co se kvality, funkčnosti nebo komfortu týče. Je lepší než cokoliv jiného, protože originál je jen jeden.

Jízda bez námahy a mrštnost ovládání činí z tohoto Bugaboo modelu nejlepší kočárek ve své třídě. Nezáleží, zdali vyrazíte objevovat taje velkoměsta nebo pokoříte vrchol hory, pokrokové odpružení všech kol a velké pneumatiky vám zajistí plynulou a pohodlnou jízdu v jakémkoliv terénu. Pevná a robustní konstrukce unese děti až do 22 kg a přitom se svou nízkou váhou (méně než 10 kg) patří mezi nejlehčí kočárky ve své kategorii. Zvedání a přenášení tak nebylo nikdy jednodušší.

Komfort

Hluboké lůžko i ergonomická sportovní sedačka modelu Bugaboo Fox 2 jsou navrženy pro maximální komfort. Dostatek prostoru, měkké polstrování a podpora v potřebných místech zaručují dítěti pohodlnou jízdu a ničím nerušený spánek v jakékoliv situaci. Konstrukce je pevná a lehká zároveň. Kočárek můžete složit v jednom kuse a stojí zpříma bez pomoci -perfektní pro uskladnění.

Navržen, aby vydržel

Stejně jako ostatní kočárky Bugaboo i Bugaboo Fox 2 je vyroben z prvotřídních materiálů, které vydrží dlouhá léta bez ztráty svých vlastností. Stranou nezůstala ani ekologická otázka. Potahy jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů. Kolekce Mélange je recyklovaná z 50% a ostatní látky dokonce ze 100%.

Obsah balení

  • 1. Podvozek
  • 2. Rám sedačky/hlubokého lůžka
  • 3. Příchytky a výztuže sluneční stříšky
  • 4. Vyztužení sportovní sedačky a opěrka na nohy
  • 5. Dno lůžka, výztuže lůžka a matrace s aerosleep podložkou
  • 6. Nákupní koš
  • 7. Přední a zadní kola
  • 8. Pláštěnka 
  • 9. Madlo
  • 10. Krytky kol BLACK
  • 11. Koženkové rukojeti  BLACK
  • 12. Sluneční stříška s podšívkou
  • 13. Potah sportovní sedačky
  • 14. Potah hlubokého lůžka s podšívkou

 

 

Bugaboo Fox2 Mineral complete ALU/LIGHT GREY
Bugaboo Fox2 Mineral complete ALU/LIGHT GREY
Bugaboo Fox2 Mineral complete ALU/LIGHT GREY
Bugaboo Fox2 Mineral complete ALU/LIGHT GREY
Bugaboo Fox2 Mineral complete ALU/LIGHT GREY
Bugaboo Fox2 Mineral complete ALU/LIGHT GREY
Bugaboo Fox2 Mineral complete ALU/LIGHT GREY
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Pavlína, Kamenné Žehrovic Krásný osobni pristup, moc děkuji Rychle dodání Zakoupené hracky TOP kvalita
Veronika, Náměšť Nad Oslavou Malé dárečky k nákupu Nižší cena než u konkurence
Erika, Pardubice Nejlepší obchod s dětským zboží Velká prodejna +možnost nákupu přes e-shop Velice milý, ochotný a znalý personál.Vse vysvětlí a zboží předvedou. Možnost konzultace a poradenství i v e-shopu Veliké slevové akce

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.