Good Gout BIO Hrušková snídaně (70 g)

Good Gout BIO Hrušková snídaně (70 g)

Good Gout BIO Hrušková snídaně (70 g)

Good Gout BIO Hrušková snídaně (70 g)

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Good Gout BIO Hrušková snídaně (70 g)

První dva roky jsou pro děti nesmírně důležité, protože v té době si vytvářejí stravovací návyky, které je pak budou provázet po zbytek života. S tímto vědomím jsme pro ně vytvořili sortiment BIO snídaní, které jejich chuťové pohárky probudí hned po ránu. V Good Gout hruškové snídani se o přísun energie postará banán, který chuťově podpoří hrušky odrůdy Williams a kapka citronu. Tato snídaně představuje ideální zdroj vlákniny.

Dětská výživa od ukončeného 6. měsíce. Ovocný bezlepkový příkrm pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí. Pasterizováno. Tepelně upraveno.

Složení: 48 % bio banány, 42,2 % bio hrušky Williams, 6 % bio citronová šťáva, 2,5 % bio rostlinné oleje (slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, řepkový, slunečnicový, lněný, konopný) a bio RYBÍ olej, 1% bio lněná MOUKA, 0,25 % bio SEZAMOVÁ pasta, koncentrát šťávy z bio citronů. Může obsahovat stopy OŘECHŮ. Bez lepku.

Alergeny jsou označeny VELKÝM PÍSMEM.

Výživové údaje na 100 g: energie 407 kJ / 97 kcal, tuk 3 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g, sacharidy 16 g, z toho cukry 14 g, vláknina 0,6 g, bílkoviny 1,1 g, sůl 0,01 g (obsah soli je dán přirozeně se vyskytujícím sodíkem v surovinách). Bez přídavku cukrů. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Skladování: Skladujte při běžné pokojové teplotě. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 48 hodin.
Vhodné pro kojence od ukončeného 6. měsíce, pokud lékař neurčí jinak.

Doporučená příprava: Dobře protřepejte. Vylijte do misky nebo přímo na lžíci. Dobrou chuť! Pro zdraví dítěte dodržujte návod na přípravu a pro skladování.

Upozornění: Nenechávejte děti do 36 měsíců s víčkem bez dozoru. Nikdy nedávejte sáček do mikrovlnné trouby.

Potravina pro zvláštní výživu.

Dodavatel: Health Academy s. r. o., Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00 Praha 5. Výrobce: BBB - 23 rue Balzac - 75406, Paris Cedex. Hmotnost: 70 g. Výrobek ekologického zemědělství. Země původu: Vyrobeno ve Španělsku.

Good Gout BIO Hrušková snídaně (70 g)
Good Gout BIO Hrušková snídaně (70 g)
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Natália, Bratislava - Rusovce, Jarovce, Čunovo Rýchlosť dodania Dobré ceny Prehľadná stránka Darček k nákupu
Lucie, Hranice Rychle odeslani I kdyz jsem udelala maly nakup, dostala jsem darek. Moc potesilo!
Tereza, Velká Bystřice Vyhodna cena autosedacky, rychle doruceni

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.