2714 Zábrana Geuther

2714 Zábrana Geuther

2714 Zábrana Geuther

2714 Zábrana Geuther

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

2714 Zábrana Geuther

Maximální bezpečnost a maximální flexibilita při používání: Ochranná mřížka dveří pro upnutí nebo otočení kombinuje obojí.

V závislosti na typu instalace se jedná buď o čistě bariérovou mřížku, se kterou jsou nebezpečné prostory pro děti trvale uzavřeny, nebo o pohodlně použitelnou, otevíratelnou otočnou ochrannou mřížku dveří.

Použití jako bariéra:

Snadná instalace bez vrtání: Kryt dveří je dodáván se čtyřmi upevňovacími skořepinami. Ty jsou nalepeny extra pevnými oboustrannými lepicími podložkami (vč.) do otvoru průchodu, který má být zajištěn a mřížka je pak jednoduše upnuta. Mřížka je tak stabilně instalována v průchodu a nebezpečné oblasti všeho druhu jsou spolehlivě a rychle zajištěny. U tohoto typu montáže nelze ochrannou mřížku otevřít, ale lze ji zcela odstranit pouze vytažením z přídržných skořepin. Poznámka: Lepicí podložky spolehlivě a bezpečně přilnou ke všem hladkým povrchům (např.B dřevo, plast). Na drsných površích, jako je .B omítka, doporučujeme vrtat přídržné skořepiny.

Použít jako otočnou mřížku:

Snadná instalace, nutné jednostranné vrtání: Pokud má být mřížka použita jako otočná mřížka, instalace je následující: Na jedné straně otvoru průchodu jsou připevněny dvě upevňovací skořepiny, a to buď vrtáním nebo lepicími podložkami (vč.) (popis viz výše). Na druhé straně průchodového otvoru jsou dvě otočné armatury, do kterých je mřížka jednoduše zavěšena.

Další výhody mřížky ochrany dveří na první pohled:

  • Při montáži jako otočná mřížka
  • Dveře k otevření v obou směrech
  • bezbariérový průjezd bez nebezpečí nebezpečného zakopnutí
  • Pohodlná šířka průchodu
  • Jednoruční otevírací mechanismus pro dospělé s 2-akčním bezpečnostním zámkem
  • Obzvláště velký rozsah nastavení s plynule nastavitelnou šířkou 68-102 cm.
  • Rukojeť z hygienicky čistitelného plastu.
  • Rychlá montáž: Dodávka je částečně rozebrána. Montáž je snadná, součástí balení je požadovaný standardní montážní materiál.
  • Vyrobeno z masivního bukového dřeva.
  • Všechny použité barvy a laky jsou odolné proti slinám a potu, bez škodlivých látek a splňují vysoké požadavky, které jsou kladeny i na bezpečnost dětských hraček.
2714 Zábrana Geuther
2714 Zábrana Geuther
2714 Zábrana Geuther
2714 Zábrana Geuther
2714 Zábrana Geuther
2714 Zábrana Geuther
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Daniel, Brno Okamžité reakce Ihned odeslané Nejlepší cena na trhu
Radek, Kutná Hora Výborná rychlost druhy den jsme měli nákup doma. Ještě sem rychlejší akci z int.obchodu nezažil
Lucie, Neratovice Rychle vyrizeni objednavky, vstricnost, pohotovost, prijemne jednani

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.