S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

KINDERKRAFT Hrací deka 4SMART Premium

KINDERKRAFT Hrací deka 4SMART Premium

KINDERKRAFT Hrací deka 4SMART Premium

Kontrastní hrací deka 4SMART se 4 senzorickými zónami podporujícími vývoj dítěte je určena pro děti od prvních měsíců života.

Celý popis
Skladem
- +

KINDERKRAFT Hrací deka 4SMART Premium

Kontrastní hrací deka 4SMART se 4 senzorickými zónami podporujícími vývoj dítěte je určena pro děti od prvních měsíců života. Děti v počátečním období svého života vidí pouze kontrastní barvy. Abychom povzbudili představivost dítěte a podpořili jeho vývoj od prvních měsíců, vytvořili jsme hrací deku 4SMART s výraznými, kontrastními barvami. 4SMART má 4 zóny, které rozvíjejí zrak, hmat, sluch a pozornost.

1. zóna rozvíjí zrak: skládá se z kontrastních barev – černé, bílé a červené se žlutými akcenty. Má barevné pruhy, které přitahují pozornost dítěte a usnadňují mu rozeznávání barev.
2. zóna rozvíjí sluch: má šustící a chrastící prvky, které seznamují dítě s různými zvuky. Dítě je může libovolně mačkat a dotýkat se jich.
3. zóna rozvíjí hmat: obsahuje vyčnívající prvky s různou texturou, díky kterým dítě stimuluje hmat a poznává nové struktury a tvary.
4. zóna pomáhá nacvičovat udržení pozornosti: deka má speciální místo pro vložení kontrastních karet a zrcátka. Tyto prvky přitahují pozornost dítěte a učí jej soustředit se na konkrétní činnost.

V sadě se nacházejí 2 hrazdy, na které lze zavěsit a libovolně posouvat přiložené hračky: 12 poznávacích karet 4SMART, závěsné zrcátko, závěsný míček s chrastítkem, závěsná šustící hračka, senzorický míček, plyšová hračka, barevné pásky a chrastící kuličky a zrcátko, které lze umístit pod fólii. Karty jsou na přívěsku – můžete je připnout např. ke kočárku nebo batohu. Navíc se v sadě nachází senzorický míček. Je velký, má různé barvy, tlačítka a vzory, proto upoutává pozornost dítěte a poskytuje mu mnoho zábavy. Zajímavé vzory a styly a multifunkčnost z ní dělají deku ideální pro každé dítě.
Výhody:

Funkce:
- Deka je navržena s myšlenkou na nejmenší děti, které ještě nerozeznávají barvy a vidí hlavně kontrasty. Z tohoto důvodu jsou na dečce použity výrazné barvy: černá, bílá, červená a akcenty žluté.
- Má 4 zóny, které rozvíjejí:
1 zrak: zóna s kontrastními barvami, deka má barevné pruhy a barvy, které přitahují zrak a pozornost dítěte;
2 sluch: šustící a chrastící prvky, které upoutávají pozornost dítěte a seznamují jej s různými zvuky;
3 hmat: zóna s vyčnívajícími prvky (šňůrky a míčky) s různou texturou, aby se jich dítě mohlo dotýkat a stimulovat hmat;
4 pozornost: deka má speciální místo pro vložení kontrastních karet a zrcátka.
- V sadě je mnoho hraček, které rozvíjejí smysly: 12 kontrastních karet 4SMART, závěsné zrcátko, závěsný míček s chrastítkem, závěsná šustící hračka, senzorický míček, plyšová hračka, barevné pásky a chrastící kuličky a zrcátko, které lze umístit pod fólii.
- Karty můžete vzít s sebou na procházku – karty 4SMART mají speciální sponu, díky které je můžete připnout, např. ke kočárku.
- V sadě se nachází velký senzorický míček, který povzbuzuje představivost dítěte a poskytne mu hodně zábavy.
- Zajímavé vzory a styl z ní dělají dečku ideální pro každé malé dítě.
- Vzdělávací deka 4SMART je také ideálním dárkem – je multifunkční a navíc má krásný obal. Je to také praktický dárek: rozvíjí smysly dítěte, povzbuzuje představivost a bude mu sloužit dlouhou dobu.

Komfort:
- Dečka má nastavitelné hrazdy a závěsné hračky, které lze volně posouvat a ponechat v libovolné poloze.
- Dečka je měkká a je snadné ji sbalit (po odepnutí hrazdiček). Bez problému ji zabalíte s sebou na prázdniny!
- Znečištění nebude problém – deka se velmi snadno udržuje v čistotě. Základnu deky lze prát ručně, zbývající díly snadno vyčistíte hadříkem.
Bezpečnost:

- Senzorická deka 4SMART dobře izoluje od podlahy.
- Deka je vhodná pro děti již od prvních dní života – splňuje normy EN 71-1, EN 71-2, EN 71-3 pro vzdělávací hračky a deky.
- Je pečlivě vyrobena – pevný šev a absence vyčnívajících, snadno oddělitelných prvků zvyšuje bezpečnost dítěte.
Materiály:

- deka: polyester
- hračky: polyester, plast
- karty: papír
Rozměry:

- 128 x 116 cm,
- výška od podlahy k hrazdám 46,5 cm
- rozměry deky s rozloženými boky: 126 x 112 cm
- rozměry deky se složenými boky: 75 x 75 cm
- rozměry karet: 12 x 19 cm
- hmotnost: 1,1 kg
- rozměry obalu/hmotnost: 65 x 46 x 10 cm/1,6 kg

KINDERKRAFT Hrací deka 4SMART Premium
KINDERKRAFT Hrací deka 4SMART Premium
KINDERKRAFT Hrací deka 4SMART Premium
KINDERKRAFT Hrací deka 4SMART Premium
KINDERKRAFT Hrací deka 4SMART Premium
KINDERKRAFT Hrací deka 4SMART Premium
KINDERKRAFT Hrací deka 4SMART Premium
KINDERKRAFT Hrací deka 4SMART Premium
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Barbora, Mnichovice Bleskové doručení hned několik vzorků kosmetiky jako pozornost super ceny
Erika, Přelouč Velký výběr sortimentu. Perfektní personál: poradí-vše vysvětlí +milé a vstřícné jednání je zde vždy samozřejmostí! Maximální spokojenost s každým nákupem.Jak v kamenné prodejně-tak i na e-shopu!
Denisa, Olomouc Rychlost doručení cena

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.