S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

DĚTSKÉ SUŠENKY 160 G

  • Super ceny
DĚTSKÉ SUŠENKY  160 G

DĚTSKÉ SUŠENKY 160 G

DĚTSKÉ SUŠENKY 160 G

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

DĚTSKÉ SUŠENKY 160 G

Malý svátek pro dětské chuťové pohárky – to jsou sušenky Babybio s citrónovou příchutí. Sušenky jsou krásné křupavé a přitom velmi jemné, doplněné voňavým a chutným citronovým olejem. Navíc se vyrábí z francouzské pšeničné mouky a obsahují důležitý vitamín B1 z kvasinek přírodního původu.

Obsah: 160 g I Od ukončeného 12. měsíce I Obsahuje lepek, může obsahovat ořechymlékovejcesójuarašídy a sezam.

 

Vhodné k ochutnávání a kousání, pokud má již dítě alespoň 2 zoubky, je schopno samo sníst kousek pečiva či pokrm obsahující malé kousky a dokáže sedět samo v sedačce. Po dobu konzumace musí být dítě sledováno dospělou osobou a musí sedět vzpřímeně.

DĚTSKÉ SUŠENKY  160 G
DĚTSKÉ SUŠENKY  160 G
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Petr, Kobylí Široký sortiment zboží Prozákaznický servis Rychlost dodání
Erika, Pardubice Velký výběr zboží Skvělá komunikace s obchodem Rychlé vyřízení objednávky
Martina, Lysa Nad Labem Siroky vyber, rychle jednani a doruceni objednavky

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.