S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Stokke® Sleepi™ Postýlka MINI

Stokke® Sleepi™ Postýlka MINI

Stokke® Sleepi™ Postýlka MINI

STOKKE® SLEEPI™ postýlka MINI - bezpečné místo pro vaš nejmenší

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Stokke® Sleepi™ Postýlka MINI


Stokke Sleepi Mini je elegantní dětská postýlka s moderními ladnými křivkami, která je krásná na pohled a je navržena tak, aby vašemu novorozenému dítěti zpříjemnila příchod na svět. Jak začne vaše dítě růst, můžete ji přestavět na základní postýlku a později na junior postýlku či později i na křesílko.

Děti a novorozenci nemají pravidelné vzorce pro spaní; světlo a zvuky mají vliv jak na způsob, tak na délku spánku vašeho dítěte. Jako první postýlka vašeho dítěte je Stokke Sleepi Mini vybavena uzamykatelnými kolečky, které umožňují jednoduché přesuny postýlky, aby vás mohla doprovázet do různých pokojů vašeho domu. Stokke Sleepi Mini stimuluje vaše dítě k interakci a kratšímu spánku a podporuje ho, aby si již od počátku vytvořilo svůj vzorec spánku v průběhu noci.

Jak bude vaše miminko růst, lehce přeměníte Stokke Sleepi Mini na postýlku Stokke Sleepi. Výška roštu je nastavitelná a plně se přizpůsobuje růstu vašeho dítěte. Jakmile bude dítě dostatečně velké a začně objevovat okolní svět, můžete jednu stranu postýlky odejmout a podpořit jej ve volnosti a pocitu svobody.

Design Stokke Sleepi Mini je oválný s jemnými křivkami bez ostrých hran či rohů a je možné ho rozšířit a upravit na základní postýlku, která je ideální pro batolata, i na úplnou dětskou postel, která vašemu dítěti poskytne pohodlné spaní v noci a praktickou pohovku během dne.

Později lze Stokke Sleepi proměnit na dvě stylová ložnicová křesla tak, abyste vaši dětskou postýlku využili a zhodnotili i poté, co je vaše dítě již velké. Stokke Sleepi je díky tomu výrobkem, ze kterého vaše dítě vlastně nikdy nevyroste.

Široká škála konfigurací
Stokke Sleepi Mini lze přizpůsobovat podle růstu dítěte. Poskytuje vašemu dítěti optimální prostředí ke spánku po celé dětství.

Oválné provedení
Vytváří prostorné prostředí k spánku vašeho dítěte. Postýlka Stokke Sleepi neomezuje vaše dítě jako klasické čtvercové nebo obdélníkové postýlky a neklidní spáči se v ní nemohou zaklínit v rohu

Minikošík
Stokke Sleepi lze nastavovat podle potřeby, přičemž na začátku vytváří jakýsi minikoš. Poskytuje vašemu miminku utěšující, kulatou a kompaktnější postýlku.

Postýlka v plné velikosti a postýlka pro batole
Progresivní vlastnosti umožňují konfigurovat Stokke Sleepi Mini na postýlku v plné velikosti. Oválné, utišující, bezpečné a prostorné prostředí pro spánek vašeho dítěte.
Snadné nastavování
K montáži a nastavování postýlky Stokke Sleepi Mini je potřeba šestiboký klíč a šroubovák. Umožňuje snadnou montáž, demontáž a nastavování postýlky podle toho, jak vaše dítě roste.
Nastavitelný rošt postýlky
Rošt postýlky Stokke Sleepi Mini lze nastavit do čtyř různých výšek, a tak můžete rošt zvýšit, když je dítě ještě malé snižovat jej jak dítě roste. Snižuje námahu ramenou a zad v oblasti kříže, ukládání do postýlky a zdvihání dítěte z postýlky Stokke Sleepi.
Bezpečnost
Postýlka Stokke Sleepi splňuje veškeré mezinárodní bezpečnostní normy. Nabízí vám jistotu a klid v duši s tím, že vaše dítě není jen v bezpečí, ale také zajištěné v postýlce Stokke Sleepi.
Pevnost a stabilita
Postýlka Stokke Sleepi je vyrobena z pevného a pružného bukového dřeva. Bukové dřevo je trvanlivé, pevné a pružné a tyto vlastnosti zajišťují bezpečnost vašeho dítěte a dlouho trvanlivost postýlky.
Kvalitní pěnová matrace
Má jedinečné vlastnosti v oblasti dýchání a větrání. Je vysoce trvanlivá a zachovává si podobu a tvar. Má vlněný podklad a spodní strana potahu je síťovaná. Obě tyto vlastnosti zlepšují ventilaci a pohodlí pro dítě. Potah matrace je vyroben ze 100% prošívané bavlněné tkaniny.
Ochranný nátěr
Chrání postýlku Stokke Sleepi Mini vysoce kvalitním lakem. Vytváří hladký a odolný povrch. Ochranný nátěr Stokke Sleepi omezuje poškrábání a usnadňuje čištění a údržbu vaší postýlky.
Osazená kolečka
Propůjčují postýlce Stokke Sleepi Mini mobilitu. Umožňují snadné přesouvání postýlky Stokke Sleepi po místnosti i mezi místnostmi.
Zámky koleček
Umožňují vám zablokování koleček a polohování postýlky Stokke Sleepi Mini. Umožňují vám umístit postýlku Stokke Sleepi v dětském pokoji nebo na zvoleném místě v pokoji.
Široká škála příslušenství
Umožňuje vám postýlku Stokke Sleepi Mini rozšířit. Dále upravuje postýlku Stokke Sleepi Mini, aby splnila potřeby vašeho dítěte v oblasti pohodlí a bezpečnosti.
Nadčasový design
Stokke Sleepi Mini překonává krátkodobé módní výstřelky svým esteticky příjemným a nadčasovým designem. Zajišťuje dlouhou životnost.
Dětská postýlka v plné velikosti a pohovka
Postýlku Stokke Sleepi Mini lze s použitím sady Prodloužení postýlky a Junior prodloužení rozšířit na dětskou postýlku v plné velikosti. Poskytuje vašemu dítěti pohodlnou postýlku v noci a praktickou pohovku přes den (je třeba zakoupit samostatně).
Křesílka do ložnice
Stokke Sleepi lze přeměnit na dvě stylová křesílka do ložnice. Rozšiřuje možnost použití a hodnotu vaší postýlky Stokke Sleepi pro vaše dítě za hranici ranného dětství.
Rozměry (v x d v h)
Sleepi Mini: 87 x 82 x 67 cm
Sleepi Standard: 86 x 127 x 75 cm
Sleepi křesílko: 78 x 127 x 74 cm
Sleepi Junior: 78 x 172 x 77 cm

Obsah balení
Postýlka Stokke Sleepi Mini.
Rošt na matraci.
Polyuretanová matrace.
Uzamykatelná kolečka.
Tyč na nebesa a nebesa nejsou v ceně
Návod v českém jazyce.

Stokke® Sleepi™ Postýlka MINI
Stokke® Sleepi™ Postýlka MINI
Stokke® Sleepi™ Postýlka MINI
Stokke® Sleepi™ Postýlka MINI
Stokke® Sleepi™ Postýlka MINI
Stokke® Sleepi™ Postýlka MINI
Stokke® Sleepi™ Postýlka MINI
Stokke® Sleepi™ Postýlka MINI
Stokke® Sleepi™ Postýlka MINI
Stokke® Sleepi™ Postýlka MINI
Stokke® Sleepi™ Postýlka MINI
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Marcela, Pardubice Rychlost příjemná obsluha perfektní komunikace dobré ceny
Anna, Dolní Bečva Rychlost vyřízení a doručení
Dominika, Brezno Mlieko Kendamil mi poslali v krasnej krabici z ktorej sa da vyrobit podla instrukcii babkove divadlo + pribalili mi tam aj dake kozmeticke vzorky, co potesilo Komunikacia s obchodom velmi dobra, ustretovost aj pri zmene platby

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.