KIKKO Sponka Snappi Original Bílá

KIKKO Sponka Snappi Original Bílá

KIKKO Sponka Snappi Original Bílá

„Nepostradatelný doplněk k látkovým plenkám - praktická sponka, se kterou snadno upevníte čtvercové, vícevrstvé i kalhotkové plenky.“

Celý popis
Externí sklad, dodání do 3 dnů
- +

KIKKO Sponka Snappi Original Bílá

„Nepostradatelný doplněk k látkovým plenkám -- praktická sponka, se kterou snadno upevníte čtvercové, vícevrstvé i kalhotkové plenky.“

 

Ke  Snappi sponkám doporučujeme některou z našich čtvercových nebo skládaných plen. Vybrat si můžete ze dvou standartních velikostí  - 70x70 nebo 80x80 a několika různých materiálů,  gramáží a způsobů tkaní.

 

Základní čtvercové pleny z řady XKKO Classic jsou z běžné bavlny. O něco vyšší gramáž mají naše pleny XKKO LUX nebo XKKO LUX ECO.  Pokud chcete to nejlepší, pak to jsou špičkové biobavlněné čtvercové  pleny s nejvyšší  gramáží na evropském trhu XKKO Organic Staré časy.

 

V případě, že nechcete pleny skládat a chcete si trochu ušetřit práci, máme pro vás skládané pleny a to buď z běžné bavlnybiobavlny nebo bambusu.

 

Skoro bez práce je pak použití biobavlněných plenkových kalhotek –  k těm už nepotřebujete ani Snappi sponky. Ke všem těmto plenkovým systémům budete k pleně potřebovat svrchní PUL kalhotky.

KIKKO Sponka Snappi Original Bílá
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Lucie, Praha Skvělá cena rychlé zaslání
Marcela, Pardubice Rychlost dárek k nákupu mile potěšil výborná komunikace ochota
Renata, Kroměříž Rychle a bezproblemove doruceni

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.