Cybex Solution Z-fix FERRARI

Cybex Solution Z-fix FERRARI

Cybex Solution Z-fix FERRARI

Cybex Solution Z-fix FERRARI

Celý popis
PRODEJ JIŽ SKONČIL

Cybex Solution Z-fix FERRARI

CYBEX for Scuderia Ferrari

VÁŠEŇ PRO DOKONALOST

Ferraria_PL_Banner_180713_022

Nová kolekce CYBEX for Scuderia Ferrari je svědectvím o odkazu značky Ferrari: zachycuje její bohatou historii plnou výjimečnosti, dokonalosti a vysokého výkonu. Od závodních okruhů až po městské ulice, kolekce CYBEX for Scuderia Ferrari byla vytvořena s jedinečnou vášní pro dokonalost, která vede cestu moderního rodiče. Produkty v této kolekci se pyšní charakteristickým vzhledem Scuderia Ferrari s odstíny červené a černé barvy a elegantně uhlazenými liniemi.

 


SOLUTION Z-FIX
Sk. II/III, 15 - 36 kg, od cca 3 až do 12 let

DĚTSKÁ AUTOSEDAČKA SOLUTION Z-FIX
Výjimečná autosedačka, která se přizpůsobí potřebám vašeho dítěte

Mezi 3. a 12. rokem vaše dítě pořádně povyroste, proto je dětská autosedačka Solution Z-fix navržená tak, aby rostla společně s dítětem a přizpůsobovala se jeho měnícím se potřebám.

- Patentovaná naklápěcí opěrka hlavy
- Automatické nastavení výšky a šířky (12 pozic)
- Optimalizovaná Lineární ochrana při bočním nárazu (L.S.P. System Plus)
- Systém ventilace vzduchu
- ISOFIX Connect System
- CYBEX Safety Pads

Díky 12pozičnímu nastavení výšky a automatickému nastavení šířky poskytují protektory hlavy a ramen vždy dostatek prostoru. Ovladatelnost autosedačky jednou rukou umožňuje její snadné a rychlé nastavení. Patentovaná naklápěcí opěrka hlavy zajišťuje, že hlava dítěte zůstane v bezpečné zóně autosedačky. To je důležité především při nárazu z boku, během kterého nabízí opěrka hlavy a L.S.P. System Plus zvýšenou bezpečnost pro vaše dítě. V kombinaci s energii-absorbující skořepinou jsou síly nárazu snižovány až o 25 % a díky CYBEX Safety Pads je hlava dítěte aktivně vedena do bezpečné zóny autosedačky. Solution Z-fix je vybavený systémem ISOFIX Connect se snadnou instalací a dodatečnou stabilitou a bezpečností. Pro zajištění pohodlí dítěte i během horkých letních dní je autosedačka vybavena ventilačním systémem, který snižuje teplotu v prostoru pro sezení na příjemnou úroveň. Opěrka zad dětské autosedačky se dokonale přizpůsobí úhlu zadních sedadel ve vozidle, díky čemuž je Solution Z-fix perfektní volbou pro vaše dítě.

NAKLÁPĚCÍ OPĚRKA HLAVY
Patentováno
Naklápěcí opěrka hlavy je patentovaná technologie, která během spánku dítěte zabraňuje přepadnutí jeho hlavy dopředu. Zajišťuje tak, že je hlava stále v bezpečné zóně autosedačky.

Nepostradatelným prvkem dětských autosedaček Solution je patentovaná 3poziční naklápěcí opěrka hlavy. Díky konstrukci opěrky je hlava dítěte nakloněná dozadu, což zabraňuje nebezpečnému přepadnutí hlavy dopředu během spánku. Při nárazu z boku tak zůstává citlivá oblast hlavy a ramen dítěte v bezpečné zóně autosedačky, tvořené hlavovými a bočními protektory, Kromě vylepšené pasivní bezpečnosti poskytuje patentovaná opěrka hlavy také dostatek pohodlí pro spánek.

AUTOMATICKÉ NASTAVENÍ VÝŠKY A ŠÍŘKY
12 pozic
Zatímco ve 3 letech dosáhne většina dětí 55 % své celkové výšky, ve 12 letech již dorůstají do 89 % jejich vzrůstu. Z toho vyplývá, že během doby používání dětské autosedačky dítě vyroste průměrně o 60 cm.

Solution Z-fix roste společně s dítětem od 3 do 12 let. Výškově lze autosedačku nastavit do 12 pozic, přičemž hlavové a ramenní opěrky se při změně výšky automaticky nastaví do příslušné šířky, poskytující dítěti dostatek pohodlí. Důmyslné ovládání jednou rukou výrazně usnadňuje a urychluje nastavení výšky/šířky autosedačky.

OPTIMALIZOVANÁ LINEÁRNÍ OCHRANA PŘI BOČNÍM NÁRAZU
L.S.P. System Plus
Optimalizovaný systém lineární ochrany při bočním nárazu absorbuje energii nárazu ve velmi brzké fázi.

L.S.P. System Plus autosedačky Solution Z-fix nabízí zvýšenou bezpečnost při bočním nárazu. V kombinaci s energii absorbující skořepinou snižuje sílu nárazu z boku o cca 25 %.

SYSTÉM VENTILACE VZDUCHU
<span style="font-style:…

Cybex Solution Z-fix FERRARI
Cybex Solution Z-fix FERRARI
Cybex Solution Z-fix FERRARI
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Dominika, Opava Levné zboží Kvalitní zboží Komunikace obchodu Dáreček k nákupu
Martin, Pardubice Rychlost dodání cena
Natálie, Pardubice Rychlost, ceny Komunikace s lidmi Dáreček k objednávce

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.