S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Teploměr bezkontaktní BabyOno

Teploměr bezkontaktní BabyOno

Teploměr bezkontaktní BabyOno

Teploměr bezkontaktní BabyOno

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Teploměr bezkontaktní BabyOno

Bezdotykový teploměr používá k měření tělesné teploty nebo vybraného povrchu nejmodernější infračervenou technologii. Nasměrováním teploměru na čelo můžete rychle a přesně změřit teplotu, čímž je jeho používání jednodušší a pohodlnější než tradiční perorálně, ramenní, rektálně nebo ušní teploměry. Jediným tlačítkem získáte přesný údaj za méně než dvě sekundy. Stejně Vám teploměr změří teplotu předmětů, potravin, tekutin a jiné. Díky podsvícení dokážeme měřit teplotu i v noci bez probuzení děťátka. - rychlé a bezpečné měření teploty do 2 sekund - měření s přesností +/- 0,2°C - rozsah měření tělesné teploty: 34°C do 43°C - rozsah měření povrchové teploty: 0°C do 100°C - podsvícený LCD displej - intuitivní a snadné ovládání - paměť posledních 50 měření - vysokoteplotní zvuková signalizace - automatický vypínač - vyžaduje dvě AAA baterie Rozměry produktu: 10 cm x 16 cm x 6 cm

Teploměr bezkontaktní BabyOno
Teploměr bezkontaktní BabyOno
Teploměr bezkontaktní BabyOno
Teploměr bezkontaktní BabyOno
Teploměr bezkontaktní BabyOno
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Pavlína, Kamenné Žehrovic Krásný osobni pristup, moc děkuji Rychle dodání Zakoupené hracky TOP kvalita
Monika, Malacky Vyborna komunikacia, bezproblemove dodanie, spokojnost s tovarom, pribaleny darcek nas potesil :)
Erika, Pardubice Veliký výběr zboží Rychlé dodání Velmi ochotný personál, vše vysvětlí a poradí Překrásná kamenná prodejna

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.