S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Hnízdečko Fabulous

Hnízdečko Fabulous

Hnízdečko Fabulous

Toto jemné a měkké dětské hnízdečko kolekce Simply Fabulous Paper Planes od Bébé-jou dodává vašemu dítěti teplo a příjemný pocit, zatímco odpočívá nebo spí.

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Hnízdečko Fabulous

Hnízdo je pro miminka ideální. Toto jemné a měkké dětské hnízdečko kolekce Simply Fabulous Paper Planes od Bébé-jou dodává vašemu dítěti teplo a příjemný pocit, zatímco odpočívá nebo spí. Velikost můžete upravit tahem za šňůrku a díky tvaru dětského hnízda vaše dítě nevypadne. Dětské hnízdo je k dispozici ve dvou různých barvách kolekce Simply Fabulous, takže jej můžete kombinovat s dekou do postýlky ze stejné kolekce.

- z jemňoučkého materiálu

- 100% bavlna

- s milým designem

- schválení Öeko Tex 100

- od narození

Dětské hnízdo je vyrobeno ze 100% bavlny s výplní z mikrovlákna, spodní část je z mikroplyše kombinací 80 % bavlny a 20 % polyesteru. Před praním vyndejte matraci pomocí zipu.

Rozměry výrobku:

vnější 95x56x12cm,

vnitřní plocha 75x35 cm

Hmotnost: 1390 g

Hnízdečko Fabulous
Hnízdečko Fabulous
Hnízdečko Fabulous
Hnízdečko Fabulous
Hnízdečko Fabulous
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Anna, Dolní Bečva Rychlost vyřízení a doručení
Roman, Pardubice Dostupnost obchodu v Pardubicích Vždy poradí Velký výběr
Dagmar, Přelouč Rychlost, vstricnosz

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.