Sametová deka Midnight Eye

Sametová deka Midnight Eye

Sametová deka Midnight Eye

Sametová deka Midnight Eye

Celý popis
PRODEJ JIŽ SKONČIL

Sametová deka Midnight Eye

Velmi kvalitní deka je vyrobena z exkluzivního materiálu Pearl Velvet, který v sobě spojuje nadýchaný plyš a měkký samet, ale na rozdíl od nich také silně absorbuje vlhkost, schopnost tolik potřebnou u dětských přikrývek. Dvojitá vrstva zajišťuje děťátku tepelný komfort. Perfektně se hodí do kočárku, postýlky, jednoduše všude tam, kde je potřeba zahřát. Je jednou z nejoblíbenějších dek a může vám dělat společnost po mnoho let.

Velikost: 75 x 100 cm
Materiál: 100 % polyester
Náš tip: Můžete ji prát v pračce znovu a znovu, bez toho, aby ztratila svou hebkost.

Tyto přikrývky byste měli prát v pračce na 40 stupňů. Tkanina Pearl Velvet je vyrobena z polyesteru. Je to syntetické vlákno, které je teplé, odolné a především neskutečně měkké. Každým praním získává větší jemnost. Nedoporučujeme sušit v sušičce a žehlit, vlákno tím ztrácí svou načechranost.

Sametová deka Midnight Eye
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Michaela, Karlovy Vary Skvělá komunikace Žádná
Radim, Přelouč Velmi ochotný personál, radost zde nakupovat bezproblémové parkování
Jaroslav, Police Nad Metují Rozumné ceny Rychlé doručení

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.