Ella's Kitchen BIO křupavé tyčky s rajčátky a bazalkou (16 g)

Ella's Kitchen BIO křupavé tyčky s rajčátky a bazalkou (16 g)

Ella's Kitchen BIO křupavé tyčky s rajčátky a bazalkou (16 g)

Ella's Kitchen BIO křupavé tyčky s rajčátky a bazalkou (16 g)

Celý popis
PRODEJ JIŽ SKONČIL

Ella's Kitchen BIO křupavé tyčky s rajčátky a bazalkou (16 g)

Lahodné kukuřičné tyčinky pro malé mlsounky, kterým už bylo sedm měsíců. Byly vytvořeny přímo pro malé dětské prstíky, které je díky tyčovému tvaru snadno uchopí a dopraví do pusy, kde se na jazyku rozplynou. Kromě toho, že tyčinky potěší dětské chuťové pohárky, naučí je rozeznávat chuť rajčátek a seznámí je s bylinkou, s kterou se v životě budou setkávat častěji – s bazalkou. A to všechno hravou formou a s minimem nepořádku.

Hlavní vlastnosti

✓ BIO kvalita

✓ snadno se rozpustí v ústech

✓ bez umělých barviv a konzervantů

✓ bez přidaného cukru

✓ bez lepku

✓ ergonomický tvar pro snadný úchop

Složení: BIO kukuřičná mouka 70 %, BIO slunečnicový olej 15 %, BIO rajčata 11 %, sušená BIO jablka 2 %, sušená BIO mrkev 2 %, sušená BIO bazalka 1 %, sušený BIO pórek < 1 %, thiamin (vitamín B1) < 0,1 %. Může obsahovat stopové množství SÓJI, MLÉKA a LEPKU. Alergeny jsou vyznačeny VELKÝMI PÍSMENY.

Důležité upozornění: Balení není určeno ke hraní. Při konzumaci nenechávejte dítě bez dozoru a vleže – hrozí nebezpečí vdechnutí. Kukuřičné křupky, extrudované. Obilný příkrm pro děti od ukončeného 7. měsíce.

Výživové údaje na 100 g: Energie 1743 kJ / 416 kcal; tuky 15,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,5 g; sacharidy 58,3 g, z toho cukry 6,9 g; vláknina 5,9 g; bílkoviny 7,4 g; sůl < 0,02 g (obsah soli je dán přirozeně se vyskytujícím sodíkem v surovinách), thiamin (vitamín B1) 0,8 mg.

Skladování: Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Neskladujte v chladničce. Chraňte před přímým slunečním zářením. Otevřené balení vždy dobře uzavřete a uložte na suchém a tmavém místě. Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu.

Výrobce: Ella's Kitchen Ella's Barn, 22 Greys Green Farm Rotherfield Greys Henley-on-Thames RG9 4QG, Velká Británie. Oficiální distributor: Health Academy, s. r. o., Zbraslavská 22/49, 159 00, Praha, Česká republika.

Ella's Kitchen BIO křupavé tyčky s rajčátky a bazalkou (16 g)
Ella's Kitchen BIO křupavé tyčky s rajčátky a bazalkou (16 g)
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Nik, Bardejov Vyborna cena v porovnani s inymi eshopmi Doručenie na slovensko bezplatne Ked nemali sedačku skladom napisali mail ake farby nam môžu ponúknuť, ked som nenapisala hneď na druhy den volali ako môžu situaciu vyriešiť
Ivana, Roudné - České Budějovice Rychlé dodání Cena odpovídající kvalitě
Drahoslava, Přimda Vše bylo v pořádku , rychlé doručení , nemám co vytknout .Doporučuji

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.