Zvlhčovač vzduchu

Zvlhčovač vzduchu

Zvlhčovač vzduchu

Zvlhčovač vzduchu HU4803/01

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Zvlhčovač vzduchu

Vždy zdravý vzduch - zvlhčování s automatickým ovládaním Automatické ovládání a moderní technologie vypařování. Zvlhčovač vzduchu Philips důkladně bojuje se suchým vzduchem. Rovnoměrně distribuuje zvlhčený vzduch po místnosti a dosahuje o 99% menší šírení bakterií v porovnaní s ultra sonickými zvlhčovačmi. Zdravý vzduch • Hygienicky bezpečný, už žádný bílý prach a vlhká podlaha • Rovnoměrně distribuuje zvlhčený vzduch po místnosti • Nastavení zvlhčování umožňuje přesnou kontrolu vlhkosti • Nastavení automatické hodnoty vlhkosti pro váš klid na duši Vždy • vás chrání výstraha, která upozorní, pokud je potřeba naplnit zásobník s vodou • Automatické vypnutí v případě, že se minie voda v zásobníku Jednoduchost • 1/4/8 hod jednoduše nastavitelný časovač • Minimalistický design vám umožní nejlepší čištění v této třídě výrobků • Jednoduché plnění zásobníku s vodou • Vyberte si mezi tichým, standardním nebo výkonným zvlhčovaním • Tichý režim: zvlhčovač má zapnuté minimum světel Rozměry (š x h x v): 249*249*339 mm Barva: bílá a metalická Vyrobeno v Číne Doporučená plocha místnosti: 25 m2 Kapacita zvlhčování: 200 ml/h Kapacita zásobníku na vodu: 2 l Doba provozu: 8 hod. Senzor vlhkosti vzduchu Hladina hluku: 26db v tichém módu Napětí: 220-240 V

Zvlhčovač vzduchu
Zvlhčovač vzduchu
Zvlhčovač vzduchu
Zvlhčovač vzduchu
Zvlhčovač vzduchu
Zvlhčovač vzduchu
Zvlhčovač vzduchu
Zvlhčovač vzduchu
Zvlhčovač vzduchu
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Erika, Přelouč Velký výběr kvalitního zboží Profesionální pomoc s výběrem i na nakupování po e-shopu Skvělá komunikace s obchodem Rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky
Dagmar, Přelouč Rychlost, vstricnosz
Romana, Uherské Hradiště Rychlost dodání Hezké zboží

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.