S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Tinca autosedačka

Tinca autosedačka

Tinca autosedačka

Tinca autosedačka

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Tinca autosedačka

Dětská autosedačka Maxi-Cosi Tinca je vhodná pro děti od narození do 12 měsíců (0-13 kg, do 75 cm).  Autosedačka je velmi lehká (3,2 kg) a snadno jí přenesete z auta a nasadíte na podvozek kočárku Maxi-Cosi nebo Quinny. Díky doplňkovému polstrování a novorozenecké vložce je pro dítě maximálně pohodlná. Systém boční ochrany optimalizuje celkovou bezpečnost.  Autosedačka je kompatibilní se základnou Maxi-Cosi FamilyFix3. V kombinaci se základnou umožňuje rychlé a snadné připevnění autosedačky k základně díky technologii Click-and-Go.  Snadné používání: maximální úroveň pohodlí a bezpečnosti pro vaše dítě autosedačka je kompatibilní se všemi kočárky Maxi-Cosi a Quinny i s dalšími kočárky na trhu rychlé a snadné připevnění autosedačky k základně prostřednictvím technologie Click-and-Go vhodná pro cestování v letadle snadné nastavení pásů dítěte -  2 výškově nastavitelné polohy spolu se základnou Maxi-Cosi FamilyFix3 a s autosedačkou Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size nebo Pearl Smart i-Size získáte řešení pro vaše dítě od narození až do 4 let  Bezpečnost: přeprava dítěte proti směru jízdy pro lepší ochranu hlavy a krku systém ISOFIX pro snadné a bezpečné připevnění autosedačky bez použití bezpečnostních pásů splňuje velmi přísné požadavky bezpečnostní normy i-Size (R129) bez základny Maxi-Cosi lze autosedačku připevnit pomocí 3-bodového bezpečnostního pásu systém boční ochrany absorbuje energii vzniklou při nárazu a chrání tak vaše dítě při bočním nárazu interaktivní světelné a zvukové upozornění na základně FamilyFix3 minimalizuje pravděpodobnost nesprávného připevnění autosedačky 3-bodový bezpečnostní pás umožňuje rychlé a bezpečné připoutání dítěte autosedačka je vyrobena z materiálu, který zmírňuje dopady nárazu  Pohodlí: součástí autosedačky je ergonomická opěrka hlavy a vyjímatelná komfortní vložka pro novorozence stříška proti slunci zabudovaná v zadní části autosedačky chrání vaše dítě před sluncem měkké polstrování a potah autosedačky z příjemného materiálu Potah autosedačky lze prát v pračce. Specifikace: hmotnost: 3,20 kg rozměry (V x H x Š): 57 cm x 66 cm x 44,5 cm Značka Maxi-Cosi poskytuje na všechny své produkty doživotní záruku a službu výměny autosedačky v případě nehody. Více informací na www.forbaby.cz.  

Tinca autosedačka
Tinca autosedačka
Tinca autosedačka
Tinca autosedačka
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Kateřina, Humpolec Bleskove vyrizeni reklamace
Inna, Praha Super sedi pro kocarek Bugaboo Fox. Doporucuji
Nikola, Ostrava - Poruba Rychlost, ochota, spolehlivost

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.