S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Ručník s kapucí, Aiko & Yuki - Aiko & Yuki

Ručník s kapucí, Aiko & Yuki - Aiko & Yuki

Ručník s kapucí, Aiko & Yuki - Aiko & Yuki

Ručník s kapucí, Aiko & Yuki - Aiko & Yuki

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Ručník s kapucí, Aiko & Yuki - Aiko & Yuki

Bavlněné koupací pončo z kolekce Aiko & Yuki v bílé barvě má kapuci ozdobenou roztomilým jednorožcem. Tento ručník s kapucí je ideální po dlouhé koupeli, návštěvě bazénu či koupání na pláži, a to pro všechny kojence a batolata už od narození.

Měkká a nadýchaná osuška z dobře savého materiálu dítě osuší jemně, a přitom ho chrání před chladem a průvanem, kdy vám nabízí radost a příjemnou zábavu při sušení a mazlení. Ti nejmenší se mohou k ručníku bezpečně přitulit, jeho roztomilá kapuce udržuje jejich hlavu v teple!

Navíc, nemusíte se bát. Osuška je kvalitní, že ani každodenní používání a časté praní nepoškodí nadýchanost jednorožce ani měkkost celého toho koupacího ponča. Proto je to ideálním narozeninový dárek pro kojence a malé dítě.

Údaje o ručníku s kapucí

•  pro kojence a batolata od narození
•  rozměry: 80 × 80 cm
•  vrchní materiál: froté, potištěná látka, plyš/velur
•  lze prát na 60 °C

Ručník s kapucí, Aiko & Yuki - Aiko & Yuki
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Lenka, Blansko Výborná komunikace, ochota, krátký termín dodání
Helena, Drahelčice Mají, co jsem chtěla a za slušné peníze. Rychlost dodání na jedničku.
Andrea, Chrudim Výběr ceny komunikace rychlost dodání (i z externího skladu)

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.