S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Stupátko White/Grey Babybjorn

Stupátko White/Grey Babybjorn

Stupátko White/Grey Babybjorn

Stupátko White/Grey Babybjorn

Celý popis
PRODEJ JIŽ SKONČIL

Stupátko White/Grey Babybjorn

Stupátko umožňuje dětem, aby samy dosáhly na záchod a umyvadlo. Díky širokým gumovým pásům na spodku stupátka, které je udržují pevně na podlaze, je dokonale bezpečné. Na horní straně stupátka je gumová podložka, která je také protiskluzová a zajišťuje stabilitu dětským nožkám, zatímco na něm stojí. Navíc je snadno sladíte s dalšími produkty BabyBjörn do koupelny. Stupátko je praktickým pomocníkem do každé koupelny. Dopřejte svému dítěti trochu více svobody, a dejte mu pocit, že už dosáhne na umyvadlo i záchod jako dospělý! Protiskluzové Pevně sedí na podlaze Snadno omyvatelné     Specifikace   Materiál: Recyklovatelný polypropylen (PP).Neobsahuje PVC, BPA, ftaláty, kadmium, olovo, brom ani chlor. Plast je recyklovatelný. Technické informace: Váha - 550 gRozměry - 31,5 x 24 x 15,5 cm  

Stupátko White/Grey Babybjorn
Stupátko White/Grey Babybjorn
Stupátko White/Grey Babybjorn
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Veronika, Lazne Bohdanec Rychlost doručení Perfektní komunikace Dáreček k nákupu Doporučuji všem
Jana, Úvaly Spolehlivost, rychlost
Erika, Přelouč Obrovský výběr kvalitního zboží Skvělá komunikace s obchodem Rychlé vyřízení objednávky

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.