Kiddy Krosna Adventure

Kiddy Krosna Adventure

Kiddy Krosna Adventure

Kiddy Krosna Adventure

Celý popis
Skladem
- +
Doprava zdarma

Kiddy Krosna Adventure

Kiddy krosna je ideální volbou pro rodiče, kteří by chtěli objevovat svět spolu se svými dětmi. Vzhledem k její nízké hmotnosti, která činí pouze 2,8 kg a individuální nastavitelnosti je ideálním společníkem pro dlouhé procházky a výlety i horské túry.

Měkce polstrovaný bederní pás a ramenní popruhy poskytují dokonalý komfort. Je jednoduše nastavitelný a dokonale padne každé postavě. Dítě je pevně připevněno pomocí výškově nastavitelných bezpečnostních pásů a mimořádně měkký Soft-Tex materiál potahu mu zajistí maximální pohodlí.

Krosna je velmi dobře vybavena pro všechny typy výletů. Integrovaná stříška chrání proti slunci a dešti a v případě potřeby se dá rozšířit. Všechny důležité věci jsou šikovně uloženy v různých kapsách nebo přihrádkách. Pití můžete dát do držáku na boku krosny, kde ho budete mít vždy při ruce. Stojan může být rozložen a složen i když máte krosu na zádech, a tak ji můžete kdykoliv bezpečně položit i s dítětem uvnitř.

Dokonalé pohodlí pro dítě:  5ti -bodové bezpečnostní pásy se dají nastavit do tří různých výšek, sedací část krosny se individuálně přizpůsobí výšce dítěte. Soft-Tex materiál použitý v potahu sedací části i snímatelné a pratelné ochranné polstrování zajistí maximální komfort.

Dokonalé pohodlí pro rodiče: Krosnu si mohou nasadit lidé různé postavy, protože opěradlo se dá upravit tak, aby dokonale padla jakékoliv postavě. Ergonomicky tvarované opěradlo odlehčuje zátěž na páteř. Polstrované a ergonomicky tvarované bederní a ramenní vycpávky zajišťují stabilní a pohodlnou podporu. Všechny prvky jsou vyrobeny z prodyšného Thermotex materiálu.

  • Integrovaná stříška proti slunci a dešti, podle počasí se může integrovaná stříška otevřít a pomocí zipu i rozšířit.
  • Štědrý úložný prostor. Různé kapsy a přihrádky poskytují dostatek místa pro uložení nezbytných věcí. Větší předměty můžete uložit do větších přihrádek v zadní části krosny. Menší předměty budou dobře dostupné díky kapsám na opasku. S polstrovaným držákem na láhev na boku krosny budete mít pití vždy při ruce.
  • Stojan můžete rozložit jednou rukou i když máte krosnu na zádech. Díky dobré stabilitě krosny ji můžete kdykoliv bezpečně položit i s dítětem uvnitř. Po nasazení krosny na záda se dá stojan jednoduše složit.

Technické údaje:

pro děti od cca 5 měsíců - 4 roky, hmotnost dítěte 7,3 – 18 kg, výška dítěte 70 – max. 105 cm

Kiddy Krosna Adventure
Kiddy Krosna Adventure
Kiddy Krosna Adventure
Kiddy Krosna Adventure
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Petra, Chlumec Nad Cidlinou Velký výběr Rychlé dodání Ochotné zaměstnankyně Dobré ceny
Petra, Chlumec Nad Cidlinou Výborná komunikace Skvělé ceny Velký výběr
Zdena, Pardubice Rychlé dodání Skvělé ceny příjemný personál Krásný dáreček k nákupu

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.