S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Kiddy Krosna Adventure

Kiddy Krosna Adventure

Kiddy Krosna Adventure

Kiddy Krosna Adventure

Celý popis
Skladem
- +
Doprava zdarma

Kiddy Krosna Adventure

Kiddy krosna je ideální volbou pro rodiče, kteří by chtěli objevovat svět spolu se svými dětmi. Vzhledem k její nízké hmotnosti, která činí pouze 2,8 kg a individuální nastavitelnosti je ideálním společníkem pro dlouhé procházky a výlety i horské túry.

Měkce polstrovaný bederní pás a ramenní popruhy poskytují dokonalý komfort. Je jednoduše nastavitelný a dokonale padne každé postavě. Dítě je pevně připevněno pomocí výškově nastavitelných bezpečnostních pásů a mimořádně měkký Soft-Tex materiál potahu mu zajistí maximální pohodlí.

Krosna je velmi dobře vybavena pro všechny typy výletů. Integrovaná stříška chrání proti slunci a dešti a v případě potřeby se dá rozšířit. Všechny důležité věci jsou šikovně uloženy v různých kapsách nebo přihrádkách. Pití můžete dát do držáku na boku krosny, kde ho budete mít vždy při ruce. Stojan může být rozložen a složen i když máte krosu na zádech, a tak ji můžete kdykoliv bezpečně položit i s dítětem uvnitř.

Dokonalé pohodlí pro dítě:  5ti -bodové bezpečnostní pásy se dají nastavit do tří různých výšek, sedací část krosny se individuálně přizpůsobí výšce dítěte. Soft-Tex materiál použitý v potahu sedací části i snímatelné a pratelné ochranné polstrování zajistí maximální komfort.

Dokonalé pohodlí pro rodiče: Krosnu si mohou nasadit lidé různé postavy, protože opěradlo se dá upravit tak, aby dokonale padla jakékoliv postavě. Ergonomicky tvarované opěradlo odlehčuje zátěž na páteř. Polstrované a ergonomicky tvarované bederní a ramenní vycpávky zajišťují stabilní a pohodlnou podporu. Všechny prvky jsou vyrobeny z prodyšného Thermotex materiálu.

  • Integrovaná stříška proti slunci a dešti, podle počasí se může integrovaná stříška otevřít a pomocí zipu i rozšířit.
  • Štědrý úložný prostor. Různé kapsy a přihrádky poskytují dostatek místa pro uložení nezbytných věcí. Větší předměty můžete uložit do větších přihrádek v zadní části krosny. Menší předměty budou dobře dostupné díky kapsám na opasku. S polstrovaným držákem na láhev na boku krosny budete mít pití vždy při ruce.
  • Stojan můžete rozložit jednou rukou i když máte krosnu na zádech. Díky dobré stabilitě krosny ji můžete kdykoliv bezpečně položit i s dítětem uvnitř. Po nasazení krosny na záda se dá stojan jednoduše složit.

Technické údaje:

pro děti od cca 5 měsíců - 4 roky, hmotnost dítěte 7,3 – 18 kg, výška dítěte 70 – max. 105 cm

Kiddy Krosna Adventure
Kiddy Krosna Adventure
Kiddy Krosna Adventure
Kiddy Krosna Adventure
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Veronika, Lazne Bohdanec Rychlost doručení Perfektní komunikace Dáreček k nákupu Doporučuji všem
Vladimír, Praha 2 Komunikace výborná - rychle mi odpověděli na dotaz emailem Dodání rychlé Přehledný eshop Široký sortiment Dobré ceny
Veronika, Lazne Bohdanec Absolutní spokojenost. Rychlé odeslání. Perfektní komunikace.

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.