S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Vilac Dřevěná kuchyňka Cuistot modrá

Vilac Dřevěná kuchyňka Cuistot modrá

Vilac Dřevěná kuchyňka Cuistot modrá

Vilac Dřevěná kuchyňka Cuistot modrá

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Vilac Dřevěná kuchyňka Cuistot modrá

Staňte se nejlepším kuchařem! Pěkná dřevěná dětská kuchyňka vhodná pro děti od 3 let.

Dodáno se 14 doplňky: dřevěná solnička a pepřenka, dřevěná špachtle, dřevěná lžíce, kastrol, kovová pánev, 8 mini surovin.

Kuchyňka vyžaduje montáž.

Rozměry: 70x65x29 cm
Rozměry balení: 32x73x15 cm
Věk: 3+
Materiál: dřevo
Obsahuje 14 ks příslušensví




Již více než 100 let plní značka Vilac dětské sny. Společnost Vilac sídlí hluboko v srdci pohoří Jura, obklopena horami, jezery a lesy. Tato francouzská společnost vyrábí od roku 1911 dřevěné hračky v klasickém, starodávném stylu s moderními barvami a vzory. Hračky Vilac jsou jedinečné, nikdy nevyjdou z módy a dokáží okouzlit všechny generace. Vilac pomáhá utvářet dětskou představivost svými radostnými ilustracemi či dizajny a reinterpretací klasických hraček, které se jen tak neopotřebují. Děti dostávají na Vánoce a narozeniny spousty hraček, většina z nich je však nezaujme na dlouhou dobu, láska k hračce se nenaplní. Dřevěné hračky Vilac vzbuzují vášeň i o 50 let později, když jako dospělí náhodou najdete v podkroví hračky, které jste jako děti milovali. Vilac již 100 let propojuje děti s hračkami, které si oblíbí a váží si jich. A proč je děti tak milují? To zůstává tajemstvím firmy Vilac.

Vilac Dřevěná kuchyňka Cuistot modrá
Vilac Dřevěná kuchyňka Cuistot modrá
Vilac Dřevěná kuchyňka Cuistot modrá
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Marcela, Pardubice Rychlost Skvělá komunikace Dárek k nákupu Velký sortiment
Markéta, Kostelec Nad Orlicí Rychle dodáno Zabaleno v originální krabici
Tereza, Velká Bystřice Vyhodna cena autosedacky, rychle doruceni

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.