S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Liip Smart Monitor

  • Náš tip
  • Super ceny
Liip Smart Monitor

Liip Smart Monitor

Liip Smart Monitor

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Liip Smart Monitor

Liip Smart Monitor je revoluční řešení. Jemný inteligentní náramek, který vám pomůže v klidu si užívat vaše dítě. Umožní sledovat tři nejdůležitější životní funkce dítěte – puls, kyslík v krvi a teplotu – v reálném čase. Když je potřeba se postarat o své dítě, odesílá upozornění do vašeho smartphonu. Je připojeno k aplikaci Liip Care dostupné na telefonu nebo tabletu. Toto malé zařízení, které se pohodlně připíná na kotník nebo zápěstí dítěte, bylo navrženo tak, aby umožnilo rodičům sledovat nejdůležitější životní funkce dítěte doma. To dává rodičům možnost okamžitě reagovat na jakékoli rušivé změny, a dává pocit bezpečí, který tolik potřebují v prvních letech života svého dítěte.

Liip Smart Monitor umožňuje sledování:

  • Srdeční frekvence
  • Hladiny kyslíku (nasycení)
  • Distální teploty (tepelná pohoda)

 

Výstrahy a protokoly byly vyvinuty pediatry. Měření se provádí pomocí zcela bezpečního elektromagnetického záření.

 Liip Smart Monitor se může použít od novorozenců do věku 7 let, protože ji lze nosit jak na kotníku, tak na zápěstí. Díky třem velikostem náramků bude plnit svou funkci také u velmi malých dětí narozených dříve.Náramek je vyroben z hypoalergenních materiálů, které chrání pokožku vašeho dítěte.

Liip Smart Monitor může být zvláště užitečný:

 

  • u předčasně narozených dětí, které často vyžadují pečlivé sledování životních funkcí v důsledku nedostatečně vyvinutého dýchacího systému a většího rizika komplikací
  • u novorozenců - jejich rodiče budou moci klidně spát, protože vědí, že v případě náhlé změny zdraví dítěte budou informováni a budou moci zasáhnout
  • u dětí trpících alergiemi, astmatem, epilepsií, dýchacími nebo srdečními problémy - umožňuje sledování zdraví dítěte a rychlý zásah v případě zhoršení stavu.
  • u dětí během nemoci - umožňuje sledovat měnící se teplotu, pomáhá při rozhodování o tom, kdy podat protihorečný léky, v případě snížení saturace kyslíkem v krevy vás upozorní a pomůže vám rozhodnout se o podávaní léku nebo o navštěve lékaře.
  • u dětí cestujících v autosedačce - pokud rodič nemá přístup k dítěti a nemůže zkontrolovat, zda je poloha, ve které dítě spí, bezpečná. Vyhýbá se pozičnímu uškrcení, ve kterém poloha dítěte v spánku brání v řádném dýchání.

Inteligentní rodičovství - Jak Liip Smart Monitor podporuje rodiče?

 Péče o pohodu, zdraví a život dětí je nedílnou součástí rodičovství. Není možné předvídat a vyhýbat se všem životním nebezpečím, ale díky moderním technologiím je lze minimalizovat. Řešení, které bylo dosud k dispozici pouze na úrovni nemocniční, dnes může do značné míry eliminovat nutnost hospitalizace dítěte. Díky rychlé diagnostice a reakci na zhoršující se životní parametry má rodič šanci podat potřebné léky včas, a tím zpomalit rozvoj vážné nemoci, a dokonce zachránit život dítěte.

 Žijeme v době, kdy máme přístup k technologiím, které nám umožňují dálkové ovládání elektronických zařízení, aplikace v telefonu nám říkají, jak dlouho bychom měli trénovat a kdy se blíží menstruace, nebo informujou, kterou místnost právě vysává náš robot.

Vznik zařízení jako Liip Smart Monitor na trhu je příležitostí pro miliony rodičů po celém světě pro klidný spánek, pocit skutečné kontroly a vědomí, že udělali vše pro to, aby zajistili bezpečnost svého dítěte.

 Nejdůležitější vlastnosti inteligentního monitoru Liip

  • Přístup k údajům o nejdůležitějších životních funkciích dítěte doma.
  • Měření jsou k dispozici v reálném čase přímo na vašem smartphonu / tabletu
  • Upozornění na telefonu/tabletu - pohodlí a schopnost rychlejší reakce.
  • Jednoduchost a minimalismus - jedno zařízení, které měří všechny 3 základní funkce.
  • Větší pohodlí pro rodiče - méně nočních probuzení, kontrola teploty bez probuzení dítěte, přesná rozhodnutí založená na datech, ne hádání.

 

Proč se vyplatí vědět víc?

Strach a nejistota jsou největší překážkou rodičovství, Liip Smart Monitor ji účinně minimalizuje a nahrazuje ji pocitem kontroly a bezpečí.

 

Liip Smart Monitor poskytuje rodičům informace o aktuálním zdravotním stavu dítěte sledováním jeho parametrů v reálném čase, ale nejen.

Přístroj průběžně archivuje data, což může být nesmírně důležité v procesu diagnostiky a léčby určitých nemocí. To vám umožní zachytit tendence a vzorce, které se u vašeho dítěte opakují.

Neustálá kontrola nad aktuálními parametry, jakož i přístup ke znalostem a grafům znázorňujícím průběh nemoci, dává pocit bezpečí, tolik žádaný současnými, ale i budoucími rodiči.

 

Liip Smart Monitor vs standardní dechový monitor

Liip Smart Monitor lze použít:

 

v postýlce

v autosedačce

v kočárku

 

Protože je pás pevně připevněn ke kotníku nebo zápěstí, není žádné omezení, kde je použit. Senzory zařízení monitorují vitální funkce dítěte bez ohledu na pohyb. Jedná se o inovativní řešení, které Liip Smart Monitor odlišuje od standardních monitorů dýchání, které často vyvolávají falešný poplach v reakci na změnu polohy dítěte.

 

Liip Smart Monitor - Certifikáty a zabezpečení

Liip Smart Monitor je certifikován CE (vyrábí se v Evropě), splňuje všechny bezpečnostní normy a normy pro výrobky pro kojence a děti.

 

Liip Smart Monitor byl klinicky testován na 398 kojencích a dětech a dosahuje výsledku 98% shody se zařízeními používanými v nemocnicích k měření základních životních funkcí mladých pacientů. Byl vyvinut a testován ve spolupráci s dětskými odděleními.

 

Jak Liip Smart Monitor funguje?

Senzory zabudované v zařízení shromažďují data po jednoduchém kontaktu s pokožkou dítěte.

 

Liip Smart Monitor informuje o nejdůležitějších životních funkcích dítěte v reálném čase prostřednictvím mobilní aplikace Liip Care.

 

Aplikace má také historii měření obsahující data z minulého týdne a navíc na www.liipcare.com v záložce Connected Care získají rodiče přístup k 12měsíční historii dat. Lze jej stáhnout pomocí tabletu nebo počítače.

 

Zprávy o chování

 

Protože interpretace dat sama o sobě může být komplikovaná, aplikační algoritmus jasně ukazuje, zda je vše v pořádku, zda jedna z konstant má alarmující úroveň, a pokud ano, vyšle výstrahu.

 

Varování zasílané rodičům je vždy doprovázeno protokolem chování přizpůsobeným typu problému, který zaznamenal Liip Smart Monitor. To dává rodiči pocit bezpečí, protože ví, jaké kroky je třeba podniknout k obnovení pohody dítěte. Protokol chování říká rodičům, jak reagovat na výstrahu.

 

Protokoly chování byly připraveny ve spolupráci s pediatry a zdravotnickými pracovníky. Tento postup je totožný s postupem, který používají lékaři a zdravotníci.

 

Protokoly a algoritmus, podle kterého aplikace Liip Care funguje, zohledňují věk dítěte (například normální srdeční frekvence novorozence není stejná jako u dítěte ve věku 6 let).

Liip Smart Monitor - co obsahuje balení?

  • zařízení používané k měření životních funkcí dítěte
  • 3 pásky různých velikostí, které umožňují použití u dětí od narození do 7 let.
  • USB kabel
  • nabíječka
  • jehlu pro vypnutí / reset a restartování zařízení
  • uživatelský manuál

 

Produkt má 2 letou záruku.

Liip Smart Monitor
Liip Smart Monitor
Liip Smart Monitor
Liip Smart Monitor
Liip Smart Monitor
Liip Smart Monitor
Liip Smart Monitor
Liip Smart Monitor
Liip Smart Monitor
Liip Smart Monitor
Liip Smart Monitor
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Zdena, Klatovy - Klatovy Iii Rychlé dodání super komunikace s obchodem
Alice, Pardubice Rychlé vyřízení objednávky Milá a nápomocná obsluha
Dagmar, Přelouč Rychlost, vstricnosz

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.