PETITE&MARS Deka na hraní Mate 5v1

  • Super ceny
PETITE&MARS Deka na hraní Mate 5v1

PETITE&MARS Deka na hraní Mate 5v1

PETITE&MARS Deka na hraní Mate 5v1

Celý popis
Externí sklad, dodání do 3 dnů
1 545 Kč 1 391 Kč
Garance nejnižší ceny
- +

PETITE&MARS Deka na hraní Mate 5v1

Multifunkční hrací deka ve tvaru ohrádky s hračkami a kuličkami pro první objevování, rozvoj děťátka a dlouhou dobu zábavy od narození až do 3 let. Deka nabízí miminku širokou škálu aktivit, díky kterým si miminko rozvíjí své dovednosti a hrubou i jemnou motoriku. 1. Deka s hrazdičkou ve tvaru ohrádky pro první objevování světa. 2. Deka s hrazdičkou na první lezení. 3. Deka s hrazdičkou pro hru na zádech nebo na bříšku. 4. Podložka se zdviženými okraji ve tvaru ohrádky. 5. Samostatná hrací podložka k sezení nebo hru se stavebnicí. Deka má vyvýšené mantinely pro bezpečnost, velkou hrací plochu a spoustu hraček, které jsou součástí balení. Děťátko ležící na bříšku může objevovat hračky zavěšené na hrazdičce pomocí C-kroužků. Sedící děťátko zabaví kuličky, které lze vhazovat do otvoru k tomu určeného. Deku lze využít pro velmi mnoho způsobů, což jistě ocení nejen děťátko, ale i jeho rodiče. Vlastnosti: - Rozvoj hrubé a jemné motoriky - Stimuluje sluchové, zrakové a hmatové smysly miminka - 5 závěsných hraček na C-kroužcích - 6 míčků a síťovaný otvor pro házení - 2 odnímatelné hrazdičky - Možnost vytvoření ohrádky na hraní či zábrany před domácími zvířátky - Měkká podložka se dá využít i jako podložka k sezení - Vhodná od narození do 36 měsíců - Extra prostor pro hru - Rozměr: 110 cm x 95 cm x 50 cm

PETITE&MARS Deka na hraní Mate 5v1
PETITE&MARS Deka na hraní Mate 5v1
PETITE&MARS Deka na hraní Mate 5v1
PETITE&MARS Deka na hraní Mate 5v1
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Michaela, Štěnovice Dobrá komunikace s obchodem
Martina, Svídnice Rychlost Rozumné ceny Kvalita výrobků Komunikace Přehlednost
Jiří, Praha 5 Výhodné ceny Zboží dorazilo v pořádku Komunikace v pořádku Informační emaily o stavu objednávky a platby

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.