S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Elektrický sterilizátor TURBO PURE

Elektrický sterilizátor TURBO PURE

Elektrický sterilizátor TURBO PURE

Eliminuje i ty nejvíce odolné bakterie (99%) a odstraňuje znečišťující látky ve vzduchu, nepříjemné pachy a nánosy vápníku z mléka.

Celý popis
Skladem
- +
Doprava zdarma

Elektrický sterilizátor TURBO PURE

Vlastnosti

  • po vysterilizování, které trvá 8 minut, uchovává dětské láhve zcela hygienické ve velmi čistém prostředí po dobu 24 hodin
  • čistící funkce "čistého vysychání" chrání lahve před vlhkostí a eliminuje 99% znečišťujících látek ve vzduchu, jako jsou roztoče, alergeny, určité viry a plísně
  • 3 sušící cykly v čistém prostředí: 30, 45 nebo 60 minut
  • univerzální s odnímatelnými parními rameny pro dětské lahve včetně příslušenství, odsávačky, stolní nádobí, plastové hračky atd.
  • součástí balení jsou 2 HEPA filtry (jejich výměna se doporučuje každých 6 měsíců)
  • alarm upozorňující na vytvoření vodního kamene a nutnost odvápnění
  • automatické vypínání
  • LCD ovládací panel s tlačítky
  • neobsahuje BPA

Funkce sušení

95°C přírodní páry uvolňované přístrojem Turbo Pure eliminuje i ty nejvíce odolné bakterie (99%), pachy a nánosy vápníku z mléka. Parní ramena (tmavě zelená) jsou odnímatelná, což umožňuje snadné rozmístění lahví a příslušenství. Můžete najednou sušit až 6 dětských lahví, savičky, odsávačky a další příslušenství kompatibilní se sterilizací. Díky cyklu all-in-one (sterilizace + sušení), jsou všechny vaše potřeby vyčištěny a vysušeny bez potřeby manipulace či přenosu, což představuje malé nebo nulové riziko vnějšího znečištění.



Turbo Pure


HEPA filtr

Horký vzduch směřovaný do lahví je díky HEPA filtru vyčištěný od bakterií, roztočů a jiných alergenů. Jedná se o nejbezpečnější a nejvíce hygienický způsob sušení vašich lahví, saviček a dalších doplňků po sterilizaci. Jakákoli vlhkost a znečišťující látky obsažené ve vzduchu jsou vyloučeny (99%). Vaše dětská láhev je díky Turbo Pure připravena k použití a zachovává si všechny výhody sterilizace. HEPA filtr lze snadno měnit každých 6 měsíců. Turbo Pure je dodáván s 1 náhradním HEPA filtrem, další lze dokoupit samostatně.

Skladování v hygienickém prostředí: Vaše dětská lahvička a příslušenství mohou být skladovány v hygienickém prostředí Turbo Pure po dobu 24 hodin (bez rizika vlhkosti nebo vnějších znečišťujících látek).
Turbo Pure

LCD obrazovka

Na ovládacím panelu jednoduše vyberete 1 ze 3 cyklů: STERILIZACE / SUŠENÍ / STERILIZACE+SUŠENÍ.

Turbo Pure

Elektrický sterilizátor TURBO PURE
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Natália, Bratislava - Rusovce, Jarovce, Čunovo Rýchlosť dodania Dobré ceny Prehľadná stránka Darček k nákupu
Veronika, Mokrý Lom Perfektně poradí, vždy milí a vstřícní
Lucie, Tábor Velmi rychlé odeslání a doručení zboží Dobrá komunikace obchodu

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.