S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Autosedačka Kidfix SL SICT Black

Autosedačka Kidfix SL SICT Black

Autosedačka Kidfix SL SICT Black

Věřte, že z moderní autosedačky KIDFIX SL SICT bude mít radost celá rodina! Dítěti zajistí pohodlí a vysokou ochranu proti bočnímu nárazu, a to díky vysokému opěradlu a hluboce polstrovaným a měkkým bočnicím.

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Autosedačka Kidfix SL SICT Black

Věřte, že z moderní autosedačky KIDFIX SL SICT bude mít radost celá rodina! Dítěti zajistí pohodlí a vysokou ochranu proti bočnímu nárazu, a to díky vysokému opěradlu a hluboce polstrovaným a měkkým bočnicím. Vám ulehčí život svým důmyslným systémem instalace a ostatním spolucestujícím ve voze poskytne více prostoru.

Propracovaný systém ochrany proti bočnímu nárazu
Autosedačka má nejen nastavitelnou ergonomickou opěrku hlavy, ale díky technologii SICT a hluboce polstrovaným, měkkým bočnicím vyniká výjimečnou úrovní ochrany dítěte od hlavy až ke kyčlím, a to i v případě bočního nárazu. Vy se tak můžete spolehnout a být v klidu a v pohodě.

Snadná instalace a nekonečné pohodlí pro vaše rostoucí dítě
Autosedačka se do auta instaluje jednoduše pomocí jeho kotevních bodů ISOFIX a zůstává dokonale upevněna na místě i poté, co dítě z auta vyjmete. Díky měkkým západkám ISOFIT pro individuální připojení je jejich nalezení a připojení kotevních bodů mnohem snazší.

Když změníte výšku hlavové opěrky, vodítka bezpečnostního pásu se automaticky přizpůsobí a garantují umístění bezpečnostního pásu vždy ve správné poloze – vhodné pro vaše dítě. Jak dítě roste a jeho ramena se stávají širší, opěradlo ve tvaru V se tomu přizpůsobí a zajistí pohodlí po celou dobu používání.

Sedačka KIDFIX SL SICT se snadno udržuje v čistotě, aby vypadala stále jako nová. Její polstrovaný a lehce omyvatelný potah se v případě potřeby může jednoduše sejmout a vyprat.

Rozměry (V x Š x H)
67–85 x 51 x 38 cm

Váha výrobku
6.7 kg

 


Autosedačka Kidfix SL SICT Black
Autosedačka Kidfix SL SICT Black
Autosedačka Kidfix SL SICT Black
Autosedačka Kidfix SL SICT Black
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Ladislav, Pardubice Rychlé jednání, dobrá cena na internetu
Zuzana, Bratislava Rychle dodanie Dodanie na Slovensko
Martin, Svitavy Dobrá cena v porovnání s jinými obchody rychlé dodání

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.