S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

THULE Cyklosedačka RideAlong Lite

THULE Cyklosedačka RideAlong Lite
THULE Cyklosedačka RideAlong Lite
THULE Cyklosedačka RideAlong Lite
THULE Cyklosedačka RideAlong Lite

THULE Cyklosedačka RideAlong Lite

Klasická, bezpečná a snadno použitelná dětská sedačka na kolo, která posouvá vaše každodenní dojíždění a dobrodružství na kole na novou úroveň.

Celý popis
Skladem
- +
Doprava zdarma

THULE Cyklosedačka RideAlong Lite

Klasická dětská cyklosedačka

S dětskou cyklosedačkou Thule RideAlong Lite můžete vzít děti s sebou na projížďku na kole snadněji než kdy předtím. Rychloupínací držák sedačky umožňuje velmi snadnou a rychlou instalaci. Držák se montuje šrouby zepředu, kde je dostatek prostoru pro použití nářadí. Jakmile je držák namontován, cyklosedačka zaklapne na místo a je připravena k použití během několika sekund.

Bezpečnost na prvním místě

Maximální bezpečnost pro Vašeho nejmenšího člena rodiny zajišťuje tříbodový bezpečnostní postroj a bezpečnostní stranová křidélka, která chrání dětské ruce, pokud kolo opřete například o zeď.

Dostatečné pohodlí pro Vaše dítě

Při použití v nerovném terénu poskytne maximálně pohodlnou jízdu systém odpružení Thule DualBeam, který dokonale tlumí nárazy. Cyklosedačka poroste společně s Vaším dítětem díky funkci nastavitelných opěrek nohou, které snadno uvolníte nebo utáhnete i za použití jedné ruky.

Snadná manipulace pro každého

Cyklosedačku upevníte během několika chvil a stejně rychle ji i sejmete. To všechno díky unikátnímu rychloupínacímu držáku Thule.

Vybrané vlastnosti cyklosedačky

  • díky nastavitelnému tříbodovému bezpečnostnímu postroji bude Vaše dítě stále v bezpečí
  • systém odpružení Thule DualBeam, zajišťuje pohodlí při jízdě na kole a tlumí nárazy
  • popruhy s bezpečnostní přezkou a velkým tlačítkem zajistí bezpečný převoz, tlačítko je upraveno tak, aby ho dítě nemohlo odjistit
  • sedačka má bezpečnostní stranová křidélka navržená designerém firmy Thule tak, aby chránilo dětské ruce před zraněním v případě, že se kolo opře o zeď
  • Thule RideAlong Lite roste spolu s dítětem díky nastavitelným opěrkám nohou a řemínkům k uchycení bot, které lze uvolnit a utáhnout jednou rukou
  • upevnění cyklosedačky trvá pouhých několik sekund a stejně rychle sejme díky univerzálnímu rychloupínacímu držáku Thule
  • sedačka RideAlong Lite je vhodná pro většinu rámů kol (všechny kulaté rámy o průměru 27,2 - 40mm a oválné rámy s profilem max. 40 x 55mm)
  • pro lepší viditelnost je sedačka vybavena odrazkou v zadní části sedačky a místem pro uchycení bezpečnostního světla
  • vložka sedačky má vodoodpudivou úpravu, kterou snadno udržíte čistou
  • Thule RideAlong Lite je navržena a testována pro převážení dětí ve věku od 9 měsíců do 6 let s max. hmotností 22 kg, použití pro děti do 1 roku je třeba konzultovat s pediatrem

Kromě sedačky budete určitě potřebovat i dětskou helmu.

THULE Cyklosedačka RideAlong Lite
THULE Cyklosedačka RideAlong Lite
THULE Cyklosedačka RideAlong Lite
THULE Cyklosedačka RideAlong Lite
THULE Cyklosedačka RideAlong Lite
THULE Cyklosedačka RideAlong Lite
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Eliška, Pardubice Rychlost Komunikace Cena
Jiří, Pardubice Super ceny, skvělá komunikace a rychlost dodání. Doporučuji
Karel, Slaný Srozumitelné stránky a veškeré informace

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.