BabyDayz... protože i děti mají své dny

BabyDayz... protože i děti mají své dny
Kočárek, autosedačka, bodýčka, dudlíčky, čepičky, chrastítka, kousátka, peřinky, zavinovačka... že je toho moc? To vše, a mnohem více, si můžete během BabyDayz vybrat u nás v kamenné prodejně nebo na e-shopu. A ještě k tomu SE SLEVOU

BabyDayz

... protože i děti mají své dny

Rozroste se Vaše rodina o nového člena a Vy starostlivě pročítáte seznam všech potřebných věcí?
Kočárek, autosedačka, bodýčka, dudlíčky, čepičky, chrastítka, kousátka, peřinky, zavinovačka... že je toho moc? To vše, a mnohem více, si můžete během BabyDayz vybrat u nás v kamenné prodejně nebo na e-shopu. A ještě k tomu SE SLEVOU.

Od 16. do 19. žáří 2021 si na e-shopu a na kamenné prodejně BABY CENTRUM Pardubice můžete vybrat vše potřebné pro Vaše miminko nebo děťátko. 

SLEVY JE MOŽNÉ VYUŽÍT NA KAMENNÉ PRODEJNĚ I NA E-SHOPU*, podmínky využití slev jsou uvedeny níže v článku. 

*Na kamenné prodejně je možné od 16. do 19. nakoupit se slevou 12 %.

Rozumíme tomu, že pořídit kočárek, autosedačku, nosítko nebo například židličku je velká investice. Naše proškolené asistentky jsou tu pro Vás a rády Vám poradí s výběrem toho nejlepšího pro Vaše miminko i pro Vás. 

Sleva bude odečtena při platbě zboží na kase. Sleva se vztahuje pouze na zboží skladem. Slevu již nelze uplatnit na zboží v akci nebo výprodeji. Sleva neplatí při vyzvednutí dříve vyzvednutého zboží. Zboží není možné rezervovat na prodejně. Sleva se nevztahuje na nákup poukázek. Slevu není možné sčítat s jinými slevami (věrnostní program, individuální slevy...). Slevu není možné nárokovat po skončení akce. 

*Na e-shopu můžete nakupovat tak, jak jste zvyklí ????

Máme pro vás spoustu produktů od mnoha značek (uvedených níže), které jsou ve dnech 16. - 19. září v příjemných slevách. Přes 7000 produktů je označeno štítkem BabyDayz a všechny je najdete na stránce www.babydayz.cz. Pokud budete potřebovat pomoc při nakupování na e-shopu, jsme pro Vás k dispozici na chatu, na telefonním čísle 732 757 900 nebo na emailu obchod@baby-centrum.cz

Slevu není možné uplatnit při pozdější výměně zboží za jiné, slevu není možné nárokovat po skončení akce. Slevu nelze uplatnit na již uzavřené nebo zaplacené objednávky. Slevu nelze sčítat s jinými slevami (věrnostní program, individuální slevy...)

Seznam značek ve slevové akci BabyDayz na eshopu:

30% Altabebe, Bugaboo Ant, Bugaboo Fusaky

20% Nuk, Bugaboo Fox2

16% Britax kočárky Smile

15% Canpol BabiesLoviLuma, Bebé jou, Hamilton, Bambino Mio, Inglesina, Difrax, BabyDanColettoVenicciBebettoAdamex,  Ceba Baby, Philips Avent, Petit&Mars, Oball, Bright Starts, Ingenuity, NattouSkip Hop, Kinderkraft, Pabobo, Angelcare, 

12% CybexThule (vybrané produkty a sety se slevou až 34 %)LodgerAnita

10% Emitex, Little Dutch, Kikko, Klippan, Axkid, GeutherKitikate, Roba, Kendamil, Good Gout, Salvest, Bugaboo, Elodie Details, Lamaze, Playgro, LancoStokkeShnuggle, Joolz, BabyBjorn, Scoot&Ride, Britax Römer, Zopa, CamTeutoniaOyster7 a.m.enfantVulliRenoluxBababingBabyzen, Moon

8% RoanTudoreMaceshka

5% Pinkie

Celý sortiment produktů v akci si můžete prohlédnout na www.babydayz.cz

 

Upozornění

Dovolujeme si Vás upozornit, že ve dnech po skončení BabyDayz může dojít vzhledem k výraznému nárůstu objednávek ke zdržení vyřízení nebo zaslání zásilky. Prosíme Vás o trpělivost, objednávky vyřizujeme v nejkratším možném termínu. 

V případě dotazů nás můžete kontaktovat na chatu, který je k dispozici přímo na e-shopu, na telefonním čísle +420 466 616 056 nebo na emailu obchod@baby-centrum.cz

 

Těšíme se na Vás, protože Vaše radost je naše radost

Tým BABY CENTRUM

 

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.