Tipy na vánoční dárky pro miminko, aneb Vánoce klepou na dveře

Tipy na vánoční dárky pro miminko, aneb Vánoce klepou na dveře
Každý má největší radost, když dětem svítí u stromečku oči radostí. Abychom vám usnadnili sestavování dopisu pro Ježíška, připravili jsme pro vás tipy na dárky pro vaše nejmenší.

Ježíšek má jako každý rok plnou hlavu starostí, komu jaký dárek vybrat. Připravili jsme si proto pár rad a tipů, které mu pomohou vybrat vhodný dárek pod stromeček pro Vaše děťátko.  Celou nabídku vánočních tipů nejen pro miminka najdete na speciální vánoční stránce.

Pokud vybíráte dárek pro maličké miminko nebo novorozence, vybírejte lehkou hračku nebo mazlíčka, který miminku pomůže uklidnit se nebo usnout. Perfektní jsou také hračky s kontrastní barevností, maličké miminko je snáze vnímá. Krásným a oblíbeným dárkem mohou být i hrací strojky nebo kolotoče. Oblíbené lehátko nebo houpátko pomůže mamince na chviličku si odpočinout.

 

Chrastítka, kousátka, pískací hračky... to vše udělá radost miminku od 3. měsíců. Děťátko rozvíjí hmat, zrak i sluch, takže s takovými hračkami neuděláte chybu. Miminko je také aktivnější v hraní, hezkým dárek proto může být hrací deka nebo puzzle na zem. 

 

Hračky od 6. měsíce mohou být interaktivní, pohyblivé, hudební. Miminka budou mít radost z vkládaček, pyramid, telefonků nebo zrcátek. Na řadu přichází také knížečky a můžete děťátku začít ukazovat zvířátka a napodobovat zvuky. 

 

1 rok. První slůvka, první krůčky. Hračky od 12.měsíce mohou pomoci při motorickém vývoji, děti v tomto věku rády "uklízí" a přeskupují. Budou stavět a bourat. Zatloukačky, kostky, navlékací kroužky budou vaše děťátko bavit. V tomto věku dochází k velkému rozvoji pohybu. Radost udělají tahací hračky nebo aktivní chodítka. Zkrátka, co dělá hluk, dělá radost.

I Ježíšek má své rozpočty a proto jsme si pro vás navíc připravili tipy na vánoční dárky přehledně srovnané do několika cenových hladin. Mnoho krásných hraček je nyní za super výhodné ceny, tak neváhej Ježíšku. Vánoce klepou na dveře.

 

Ježíšek může potěšit i maminky.

Zde je pár tipů, které udělají radost nastávajícím i novopečeným maminkám. 

Pro pohodlí při rostoucím bříšku nebo při kojení můžete pořídit kojící polštář. Perfektním voňavým a funkčním dárkem bude sada kosmetiky pro maminky od Weledy. Bola je šperk rolnička, který nosí maminka na bříšku, po porodu rolnička uklidňuje miminko. Stále si nevíte rady, co pořídit? Máme pro vás připravené dárkové poukazy, za které si maminka u nás v Baby Centru vybere cokoli, co se bude líbit jí a jejímu miminku.

  

Těšíme se na Vás u nás na prodejně i na e-shopu, kde jsme Vám plně k dispozici a rádi Vám pomůžeme s výběrem vhodných dárků nejen pod stromeček. 

Vaše BABY CENTRUM Pardubice

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.