LITTLE ANGEL SET svítící fusak Exclusive Outlast®a rukavice na kočár

LITTLE ANGEL SET svítící fusak Exclusive Outlast®a rukavice na kočár

LITTLE ANGEL SET svítící fusak Exclusive Outlast®a rukavice na kočár

Výhodný set svítící fusak Exclusive Outlast®a rukavice na kočár se skládá z fusaku Exclusive a páru rukavic na kočárek. Fusak Exclusive Outlast® je ideální nejen do kočárku, ale také do autosedačky a je určen pro děti od narození do 3 let věku. Rukavice jsou nepostradatelným doplňkem ke kočárku v zimních měsícících.

Celý popis
Externí sklad, dodání do 3 dnů
- +
Doprava zdarma

LITTLE ANGEL SET svítící fusak Exclusive Outlast®a rukavice na kočár

NOVINKA NA TRHU! Set svítíci fusak Exclusive Outlast®a rukavice na kočár se skládá z fusaku Exclusive a páru rukavic na kočárek. Oba výrobky (fusak i rukavice na kočár) jsme, v rámci zvyšování bezpečnosti, vybavili svítícími paspulemi. Svítící paspule jsou napájeny ze zdroje, k jehož nabíjení se používá klasická nabíječka k chytrému telefonu. Při pohybu venku za šera či za tmy nejste tak odkázáni na osvětlení reflexních prvků, tak jak je tomu u běžných fusaků. Sami si určíte kdy a jak má váš fusak svítit. V případě, že použijete přes fusak deku nebo nánožník na kočár a paspule jsou zakryty, jednoduše přendáte zdroj do rukavice na kočár a vaše bezpečnost je zaručena. Můžete nastavit 4 různé módy svícení - tlumené, méně tlumené, jasné nebo blikání. Při jasném svícení je dosvit až 1,5 km. Pozor! K setu dodáváme pouze jeden zdroj, to znamená, že svítí vždy jen jedna část, buď fusak, nebo rukavice. Všechny ostatní vlastnosti jsou stejné jako u běžného fusaku Exclusive, resp. Rukavic na kočár, viz popis níže.

Fusak Exclusive Outlast® je ideální nejen do kočárku, ale také do autosedačky. Obsahuje termoregulační materiál Outlast®, který vytváří ideální teplotní podmínky. Fusak má otvory pro pětibodové zapínání, na zadní straně je protiskluzová podložka, aby fusak v kočárku dobře držel a nesklouzával. V nepříznivém počasí je možné fusak stáhnout kolem hlavičky. Tento fusak se běžně používá od října do dubna, aniž by se v něm miminko přehřívalo či mu byla zima. Můžete jej používat také v letním období jako spacák. Fusak můžete prodloužit a rozšířit. Je určen pro děti od narození do 3 let věku.


Rozměry: zkrácená/zúžená verze: 90 x 45 cm; prodloužená/zúžená verze: 100 x 45 cm; prodloužená/rozšířená verze: 100 x 50 cm; rozložený fusak na podložku: 100 x 90 cm. V obvodu se fusak po rozšíření připnutým pásem zvětší o 10 cm.
Vnější materiál: 100% polyester  se zátěrem, který zabrání vsáknutí tekutiny do fusaku
Vnitřní materiál: 100% polyester – wellsoft (mikroplyš)
Hřejivost: do - 10°C
Pozor! Před praním vyjměte zdroj svítící paspule a uložte na suché místo.
Údržba: praní - jemné do 40°C šetrné, žehlení - zákaz, sušička - zákaz, chem.čištění - ano, bělení - zákaz, nepoužívat aviváž
Velikost fusaku: 50 x 95 cm


Rukavice na kočárek (pár) jsou nepostradatelným doplňkem ke kočárku v zimních měsících, kdy ochrání vaše ruce před chladem, větrem nebo deštěm. Je vyroben z kvalitního voděodolného materiálu s výplní z hřejivého a příjemného materiálu. Rukávník je možné upevnit pomocí druků na kočárky s golfovými holemi, ale také na kočárky s klasickou rukojetí.


Materiál: vrchní - šusťákovina (100% PA s PU zátěrem), vnitřní - wellsoft (100% PES).


Tento výrobek získal ocenění INOVACE ROKU 2017!


Podívejte se na videonávod, jak se fusak zkracuje a zužuje: https://www.youtube.com/watch?v=NbOYTU1JY3U


Materiálové složení: 
100% Polyamid, PU zátěr/Outlast® /100% Polyester/ 100% Polyester
Údržba:     

LITTLE ANGEL SET svítící fusak Exclusive Outlast®a rukavice na kočár
LITTLE ANGEL SET svítící fusak Exclusive Outlast®a rukavice na kočár
LITTLE ANGEL SET svítící fusak Exclusive Outlast®a rukavice na kočár
LITTLE ANGEL SET svítící fusak Exclusive Outlast®a rukavice na kočár
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Iveta, Žatec Je to skvělý obchod Dokážou potesit
Veronika, Slatinice Takovou rychlost doručení jsem snad nezažila, odpoledne objednáno, ráno doručeno. Díky! Doporučuji!
Veronika, Lazne Bohdanec Rychlost doručení Perfektní komunikace Dáreček k nákupu Doporučuji všem

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.