Voksi Jarní fusak Breeze Light

Voksi Jarní fusak Breeze Light

Voksi Jarní fusak Breeze Light

Příjemný jarní fusak do kočárku poskytne miminku komfortní prostředí, když ještě není moc teplo a nebo není velká zima.

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Voksi Jarní fusak Breeze Light

Voksi -To nejlepší pro vaše dítě již přes 30 let.
Cílem Norské značky Voksi je poskytnout dětem tu nejlepší ochranu před chladem i zimou v každém ročním období. Vždy klade nejvyšší důraz na kvalitní materiály, perfektní zpracování, funkčnost, s velkým ohledem na životní prostředí. Své produkty i materiály v nich obsažené nechává přísně testovat. S hrdostí se může pochlubit tím, že její produkty jsou testované a certifikované podle Oeko Tex 100, Třídy 1. Produkty Voksi jsou vyrobené s nejkvalitnějších přírodních i ostatních materiálů.
 
jarní fusak Breeze light
 
Příjemný jarní fusak do kočárku poskytne miminku komfortní prostředí, když ještě není moc teplo a nebo není velká zima. Fusak je vyrobený z vysoce jakostní bavlny s moderním strukturovaným vzorem. Charakteristikou fusaku Breeze je otvírání, které je moderně a účelově na obou jeho bočních stranách a fusak je prošitý klikatým způsobem pro správnou funkci výplně. Ta je vyrobena z recyklovaného materiálu a prošití jí zabraňuje sesedání. Zipy jsou oboustranné, umožňují odvětrávání v oblasti nožiček. Zadní strana fusaku je opatřena prostřihy pro provlečení bezpečnostních pásů a protiskluzovým materiálem, který pomáhá fusak držet na kočárku. Konce zipů jsou opatřeny ochrannými látkovými kryty. Vnitřní materiál je ze 100% bavlněného saténu. Každá část fusaku prošla přísným testem a splňuje požadavky OECO-TEX standard 100 třída 1.
 
•vyrobené ze 100% bavlněného jerseye a 100% bavlněného saténu
•výplň ze 100% recyklovaného materiálu
•testované dle Oekotex standard 100 třída 1
•prostřihy na bezpečnostní pásy
•proti skluzová úprava
•otevírání zipů na stranách
•oboustranné zipy
•zipy YKK
•ochranné látkové kryty
•stahování horní části fusaku pomocí šňůrky
•kapsička na uschování šňůrky
 
rozměry: délka: 100 cm, šířka: 49 cm
Voksi Jarní fusak Breeze Light
Voksi Jarní fusak Breeze Light
Voksi Jarní fusak Breeze Light
Voksi Jarní fusak Breeze Light
Voksi Jarní fusak Breeze Light
Voksi Jarní fusak Breeze Light
Voksi Jarní fusak Breeze Light
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Edita, Strakonice Rychlé doručení a super kvalita
Kateřina, Humpolec Bleskove vyrizeni reklamace
Helena, Pardubice Velké parkoviště Dobra dostupnost autem i pěší Výtah

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.